Den magiska locktången från GA.MA

 

Ni vet de perfekta lockarna? De som man aldrig får till själv men alla andra verkar lyckas varje gång? 

Så har jag känt i ÅR. Men nu har jag knäckt koden. Denna locktång fick jag skickad till mig för några veckor sedan och nu när jag förlängt håret så tog jag fram den och tänkte testa och bara skrek och hoppade av lycka för att den gör lockarna PERFEKTA. Och det var så enkelt. Tjockleken och värmen, ja allt är perfekt.

Ett tips när man lockar är att INTE locka sista delen längst ner. Utan låta det vara rakt. Det ger mer volym nertill och så ser lockarna finare ut tycker jag. Ser mindre ut som en docka och mer som modellernas hår i VictoriaSecret show. Detta hår ni ser på bilderna nedan tog mig 10 minuter att locka imorse.

GA.MA locktång GA.MA locktång
ga.ma bread & boxers

 

Min t-shirt kommer från Bread & Boxers och jeansen från Gina Tricot. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!