Epic Estonia 

Så här såg man ut när man klev på båten Silja Line igår. Om en halvtimme är vi framme i Tallin och då ska vi ta en tur runt stan med en guide och sedan åka ut till hästgården. Ska bli otroligt härligt. 

Det är väldigt speciellt med kryssningar. Det var en hel del… Ja, vad ska jag kalla dem utan att ni går i taket… Fyllekajor? Ja, fyllekajor ombord. Jag och Wonka hade riktigt roligt igår. Tror det var längesedan jag garvade såhär innerligt. 

Gina Tricot – Skjorta 

Gina Tricot – Byxor 

Tiger – Väska 

Acne – Skor 

Le Specs – Solglasögon 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så snygg dashis!!

  Elin 2015-09-18 22:30:19
  Svara
 • Fina Dashis!

  Du MÅSTE börja podda igen!! Vi saknar din energi!!

  Puss

  Lovisa 2015-09-18 15:25:02
  Svara
 • Måste bara säga att du verkligen har sett ut att stråla den senaste tiden Dasha!! Vet inte om det är nya kameran eller håret, eller förhoppningsvis att du mår himla bra, men du är så SNYGG! Puss och ha en bra helg!

  Ebba 2015-09-18 12:24:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!