Sådana roliga frågor.

 

Snodde denna lista från Ellinor Pdotter

Vad dricker du helst?
Cocacola zero, kall oboy, vatten med mycket citron, rödvin och champagne. I exakt den ordningen.

Favoritmotto?
”Blundade och skrattade”. Är inte ett motto men är en mening från den här låten som jag tycker är härliga att leva efter.

Var ser du dig själv om tre år?
Tre år? Det är inte så långt fram. Men det första jag såg framför mig då är Helium med många anställda och allting är on fleek. Jag är leden för tråkiga svaret men vet inte riktigt.

H&M

Söndagshäng?
Min perfekta söndag tillbringar jag bara hemma. Helst utan att lämna sängen med någon som jag tycker om och plöjer serier tillsammans. Söndag är en vilodag och det tar jag verkligen vara på. Jag behöver en dag att varva ner och inte tänka eller stressa eller oroa mig över någonting.

Hur ser din drömkille ut?
Just utseendemässigt har jag inga preferenser. Men jag gillar killar i skjorta. Gärna kostym. Det är sexigt. Sedan när man bara är hemma får han gärna byta om till mjukisbyxor (ÄLSKAR mjukiskläder) med häng och ha en bakåtvänd keps. Denna blandning är inte den lättaste att hitta, jag vet. Men drömma får man.

Vad vill du jobba med i framtiden?
Helium.

Hur går tankarna när du ska välja outfit inför en utgång?
Oj förut var det ”Vad kan jag dansa i”. Vilket resulterade i att det blev aldrig kjol-/klänningar och mer gympaskor men kom fram till att jag blivit på tok för bekväm. I augusti lovade jag mig själv att börja gå i klänning/kjol mer och vardagsklackar mer. Har hållit det tills nu. Så nu går tankarna helt annorlunda. Ska bli mer kvinnlig i min klädsel. GILLAR ju det. Men det är så mycket lättare att jobba jeans och linne än klänning och stiletter.

nelly

Vad skulle du ta på dig på en date, en fredagskväll?
Hehe lite samma svar som ovan.

Vilket ämne pratar du helst om med vännerna?
80% män.
15% jobb.
5% övrigt.

Var drömmer du om att bo i framtiden?
I stan. Och landställe i skärgården.

Ett måste i höst?
Netflix and chill.

Vad gör du helst en lördagskväll?
Äter en middag med folk jag älskar och dricker rödvin i samband med mycket skratt.

Om du får bestämma, klackar eller sneakers?
ÄLSKAR ju mina sneakers men känner mig piffigare i klackar och att känns sig snygg är ju nice.
Så båda.

Om du fick välja, vilken känd kvinna skulle du helst ta en fika med?

Beyonce. Blair Waldorf.
blair waldorf beyonce

Vilka skor drömmer du om just nu?
Vill ha ett par knähöga stövlar. Och Valentino med studs.

Raggar du eller blir du raggad på?
Raggar INTE *asg*

Vilken låt går på repeat hemma hos dig just nu?
Like no one’s watching – Molly Sandén

Singel eller i ett förhållande?
I ett förhållande. (Nivet, delad glädje, dubbel glädje osv?)

Vart planerar du att resa nästa gång?
Är ju iväg med Wonka och rider och dricker rödvin och vodka just nu 🙂

Vem är din best friend på Snapchat?
ERIK! Vi har en galen snap streak på 38 dagar.

Dasha Girine & Erik M

Planer för hösten?
Man kan väl säga att mitt schemat rensades nyligen. Nu är det inte jättemycket i kalendern som inte är jobbrelaterat. Men hösten har väl knappt börjat så det är on fleek baby.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!