Ambassadör, Grodan, Riche och Miss Voon

FREDAG:

Började dagen med en inspelning inne på Pocket. Återkommer när resultatet är online.

Efter inspelningen åt vi lunch! Älskar kronärtskocka. Lagar ofta det till förrätt hemma. Snabbt och enkelt.


På kvällen hade jag och Margaux pojkvän styrt en överraskningsmiddag åt henne på MISS VOON.  Var verkligen inget roligt att ljuga för henne. Låtsades som om jag inte brydde mig om hennes födelsedag i VECKOR. Hemsk vän!! Hehe.


Så himla glatt att Miss Voon är Margaux favoritresturang och en av mina också. De serverar asiatiska smårätter som är to die for. Sedan gick vi alla 20 personer till V och dansade tills fötterna inte orkar mer.

  

LÖRDAG: 

Jag började min dag med brunch på Riche med Glasman och Quetzala.
    
Vi avverkade många ämnen som vi hade förbestämt innan. Allt är givetvis extremt preskriberat. ”Ler”.
   
Hoppsan där var det en rejäl utväxt.


Sedan blev jag presenterad för den sjukaste shotten ever. ”Pickelback”, hur kan jag missat denna? Har ni testat den?! Det är ett glas med Jack Daniels och ett glas med spad från inlagd gurka. Hur udda? Och hur udda att det faktiskt var väldigt smakfullt? Och då är jag inte ett fan av Whiskey.


Efter denna lugna brunch sprang jag till Åhlens City och köpte denna topp från Filippa K.  Vita kostymbyxor från Geztuz.


Det var ingen lugn stund denna lördag. Efter Åhlens mötte jag upp mina killar på Grodan för fördrink.


My clique:

 
Efter Grodan gick vi alla till Ambassadör för kräftksiva! Det var så festligt att jag inte tog många bilder tyvärr.

42

SÖNDAG: 

Gjordes inte många knop… Det var mina vita sängkläder och Gossipgirl i 24 timmar.
   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!