Att ta körkort.

 

Det är ingen skam i att bli gammal men däremot finns det en skam i att strunta i saker för att man ”blir för gammal”.

Körkortet är i alla fall inget som jag ska strunta i. Tanken var såklart att jag skulle haft det för längesen men allting blir inte riktigt som man tänkt sig och jag åkte till Thailand och var med om Tsunamin för mina körkortspengar jag fick av min mamma och sedan intalade jag mig att ”det är inte meningen att jag ska ha körkort” vilket givetvis bara var en undanflykt även fast jag tror på att saker händer av en anledning.

Men nu är jag 29 år och jag ska ha körkortet innan jag fyller 30år. Det är absolut sista målet men jag ska sätta ett riktigt mål när jag och Kevin (min körskolelärare!) på Östermalms Trafikskola kör vår första lektion. Just nu väntar jag på det där tillståndet bara. Men idag var jag och hämtade böckerna. Oj vad det ska pluggas i veckan.

KörtkortKörtkort

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • We always follow your beautiful content, I look forward to the continuation. gulfstream live stream racing

  watch newsmax live 2023-07-15 00:11:45 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. kcal 9 live news

  pba live streaming free 2023-07-07 01:26:07 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing willhill tv

  watch racing tv online free 2023-03-24 19:02:41 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing. ibn lokmat

  tt races 2022 on tv 2022-12-28 12:20:05 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. https://freehorseracingtv.com/live/

  live greyhound racing on tv tonight 2022-12-24 06:49:38 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • You have noted very interesting details! ps decent web site.

  karşıyaka evden eve nakliyat 2022-12-08 14:58:40 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Kämpa på med körkortet! Det är det bästa jag gjort i hela mitt liv. Man har SÅN nytta av det.
  Skulle precis som tidigare nämnt i kommentarer också gärna läsa ett inlägg om tsunamin. Fy vad hemskt, att du klarade det!
  Kram!

  Maja 2015-09-30 12:53:53
  Svara
 • Tips! Ladda ner iKörkort, en teoriapp som gör pluggandet MYCKET roligare. Känns som ett spel nästan 🙂 Man måste förstås komplettera med boken men jag kom bra långt på att bara nöta den appen!

  Ida 2015-09-30 10:52:01
  Svara
 • Tänkte precis som rosanna önska ett tsunami inlägg, visste inte att du var med om den. Men förstår såklart om du inte vill/orkar! Din blogg är super och du är fett cool. Tänker ofta på dig i lägen där jag vet att jag borde gå min egen väg men är lite rädd. Du ger styrka!

  Lovisa 2015-09-30 01:51:23
  Svara
 • Det är aldrig försent! För några månader sen hade jag inte en tanke på att ta körkort men sen bestämde jag mig bara för att få det gjort, och nu är jag både körkortsinnehavare och bilägare sen ett tag tillbaka, 33 år gammal.

  Johanna 2015-09-29 21:23:09
  Svara
 • You go girl!
  Jag tog mitt körkort i augusti, känns som en riktig milstolpe. När man väl har bestämt sig för att ta. så är det bara att köra på, så det där kommer du klara galant.
  Jag köpte också Bonniers trafikskola för teorins skull, kan rekommendera, pluggade bara på den och körkortsportalen teorisidor. Smartast är nog att läsa boken också, det gör nog att man blir mer trygg i frågorna.
  Tog 13 körlektioner och körde privat = bra kombo enligt mig.
  Lycka till <3

  Frida 2015-09-29 18:47:27
  Svara
 • Det är aldrig för sent! Jag har haft alla möjliga bortförklaringar (”man behöver inget körkort när man bor i sthlm” 😉 ) men förra året tog jag tag i det, då 28 år. Och nu i november är det ett år sedan det blev mitt! Rekommenderar dig att ladda hem en app med körkortsfrågor, lätt tillgängligt 🙂 Stort lycka till, du kommer klara det galant. Kramar

  Natta 2015-09-29 16:41:35
  Svara
 • Dasha, jag har en fråga. Och jag vet att du kanske inte vill dela med dig, men jag skulle vilja höra din historia om tsunamin. Jag förlorade min bästa vän i den 2004, och har sedan dess läst hur många personers berättelse som helst – allvarliga som mindre allvarliga. För att få en bild av hur det var där och sätta mig in i det. Det skulle betyda jättemycket om du gjorde ett inlägg om det.

  Rosanna 2015-09-29 12:58:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!