Dasha 2.0

 

Det finns mycket udda påhitt (jag har tex precis beställt en ”fjäril” att ha på ryggen för bättre hållning, men det får ni se när den kommer) men jag har blivit väldigt rund i ansiktet. Dasha 2.0 är ett internt påhitt bland vännerna men det är så nu. Jag börjar OM med mycket. Tex lovat mig att ha klackar minst sex dagar i veckan och fixa mig varje morgon. Hur trött jag än är så får jag inte gå till jobbet i gympaskor, en hästsvans och inget smink. Jag blev förslappad där ett tag. Och det är ju superklassiskt att man shapar upp sig när man blir singel men det är annorlunda nu. Dasha 2.0 är, tänker och även känner annorlunda på olika sätt. Nu flyttar man också, ja ni ser det händer grejer i mitt liv.

Men tillbaka till mina kinder som blivit rent ut sagt köttiga?! Vad gör man åt det? Hur tränar man det tänkte jag? Så trillade jag in på detta påhitt. Vad tror ni? Funkar det? Ska man slå till? *ASG*

https://www.youtube.com/watch?v=1c4O6FlEktc

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • Thank you for great article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • Very nice blog post. I definitely love this site. Stick with it! kcal news live

  watch live horse racing for free 2023-03-25 16:25:37 https://freehorseracingtv.com/live/gulfstream-park-live-horse-racing/
  Svara
 • Veryy rapidly this web site will be famoous among all blog users, due to it’s pleasant articles. bbc farsi news

  william hill tv live 2022-12-28 04:12:09 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Definitely what a great blog and instructive posts I definitely will bookmark your site.All the Best!

  izmir nakliye 2022-12-08 14:54:54 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Vill egentligen inte säga det här men när man går upp och ner i vikt generellt så är det ansiktet som ändras först. Inte för att du behöver gå ner i vikt men om du skulle tappa ett kilo så skulle det synas på ansiktet. Som sagt, du behöver inte.
  Min haka blir större så fort jag lägger på mig ett eller två kilo och jag känner av där först om jag känner mig plufsig.

  Sara 2015-10-04 19:57:32
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Fast så är det inte alls fröken Sara. Alla går upp på olika ställen när de går upp, jag går tex först upp i magen sen armarna SEN ansiktet. En annan kompis går på en gång upp i lår och rumpa.

   dasha 2015-10-05 08:07:53
   Svara
 • Hejsan Dasha!
  Jag vet exakt vad du menar och kan själv relatera. Mina kinder är också lite köttigare och ansiktet en aning rundare än någonsin. Jag brukar tänka såhär:
  nu är jag obviously större än tidigare med mer former och lite mindre fasta lår och lite mer att ta på på magen. Jag har inte den enligt mig ”perfekta kroppen” och jag önskar att jag var lite mer in shape. När sådana tankar börjar cirkulera i mitt huvud så är det lätt att bli deppig och börja jojodeffa eller försöka dra ned på kolisarna eller någon annan snabb men påfrestande diet. Istället brukar jag försöka fokusera på framtiden, vad spelar det för roll om jag nu har ett extrakilo som jag skulle vilja gå ned? Jag har åstadkommit mer och svårare saker i livet så vill jag bli av med ett kg är det en enkel utmaning. Det värsta som kommer hända om jag nödvändigtvis vill gå ned det där kilot är att jag får börja träna lite mer och sluta äta sås till v a r j e måltid.

  Tänk vad mycket äventyr och roliga saker du varit med om det senaste året. Tänk vilka matupplevelser du fått dela med människor i din närhet. Hade verkligen den där middagen i somras varit EXAKT lika god utan den där vinflaskan till (?), hade den där brunchen med kompisarna varit lika trevlig om du ätit två ägg istället för croissanter och ett glas bubbel(?), var inte den andra glassen aningen godare än den första den där extreeemt varma dagen i somras?
  Livet är till för förgyllas och med facit i hand så tror jag att du mådde precis lika bra som jag när du åt den där pizzan med extra allt! Skönhet kommer inifrån och mår man bra, skrattar och umgås med de man älskar så smittar det av sig på din omgivning. Du strålar Dasha! Oavsett om du går upp eller ned två storlekar så kommer du alltid vara finast när du är som lyckligast.
  Och jag vet att lycka är ett glas vin och en brakmiddag. puss och kram!

  f. 2015-10-03 22:48:02
  Svara
  • Svar på f.s kommentar.

   Tack men jag har inte gått upp så mycket i vikt bara kinderna som köttat till sig! Lol! 🙂

   dasha 2015-10-04 12:12:18
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!