Dasha 2.0 fortsättning:

Dasha 2.0 ändrar inte bara tankesätt och outfits utan jag ändrar även sminkväskan.

 

Mascara kommer jag aldrig byta ut, för denna från Elizabeth Mott är den absolut bästa all time ever (obs ej dyr, 143kr!).

P1160095

Dasha 2.0 har börjat fylla i ögonbrynen. Javisst! Denna från Urban Decay gillar jag bäst. Det är en borste så den ger pyttelite färg åt gången så vi som aldrig gjort något med våra ögonbryn innan kan i lugn och ro lägger flera lager innan det blir för mycket.

P1160097

Det finns tydligen miniralpuder och  så finns det denna från Young Blood. Jag har använt mig av ett annat märke i säkert 8 år (id puder) men så testade jag denna nyligen och herregud vilken skillnad. Använder inte fondation längre utan det fungerar utmärkt med endast denna skapelse.

P1160098
Dasha 2.0 kommer även börja använda läppstift. Dessa sexiga läppstiften från YSL är senast in.

P1160101 P1160103

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!