Dasha 2.0 – frågor till er.

Tydligen är vi en hel del här som intresserar sig för Dasha 2.0. Vad jag gör för förändringar och hur det går med allt. Och vi återkommer till detta. Men jag tänkte börja fråga er;
Ni 2.0!

Jag vet att vi är fler här inne som ändrar om saker i livet just nu. Och hösten är en perfekt tid för förändring. Semestern är över men solen skiner fortfarande och hösten är bara härlig. Denna årstid är fin och perfekt för förändringar för kropp och själ. Den ger en kraft att orka. Så berätta för mig nu! Vad har ni och vad ska ni göra för förändringar?

 

Bild 2015-09-29 kl. 12.22 #4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
36kommentarer
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! stream racing uk

  fiba basketball live stream free 2023-07-07 12:13:36 https://freehorseracingtv.com/live2/fiba-basketball-live/
  Svara
 • I like the efforts you have put in this, regards for all the great content. https://freehorseracingtv.com/live2/

  watch racing live for free 2023-06-26 18:41:24 https://oneotv.online/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • For the reason that the admin of this site is working, no uncertainty very quickly it will be renowned, due to its quality contents. https://freehorseracingtv.com/live2/

  hipódromo carreras en vivo hoy 2023-06-26 06:56:30 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. watch 92 news live

  itv racing on tv 2022-12-27 23:22:12 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • There is some nice and utilitarian information on this site. https://freehorseracingtv.com/live/

  tv horse racing today 2022-12-24 06:43:45 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • very satisfying in terms of information thank you very much

  evden eve nakliyat izmir 2022-12-08 14:51:07 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Very nice blog post. I definitely love this site. Stick with it! https://freehorseracingtv.com/

  lingfield races on tv today 2022-12-04 07:10:20 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Igår bestämde jag mig för att köra en Amanda 2.0, din dasha 2.0 har fan inspirerat mig till tusen. Jag är så otroligt redo för förändring och liv. Visst är detta ett gammalt inlägg men kände för att berätta för dig, för du är så otroligt inspererande!!

  Amanda 2015-11-17 19:22:25 http://Photoartbyamanda.blogg.se
  Svara
 • I absolutely love Dasha 2.0, even though I loved old Dashis too. You are so inspiring to everyone! Please keep writing about your changes here, I love listening to them. I need to try your no snooze thing.. I set my alarms an hour prior to when I actually have to get up too…. Starting tomorrow, no more snooze! Love you Dasha! Puss Puss

  Olivia 2015-10-08 17:58:18 http://www.oliviavranjes.com
  Svara
 • Har precis sagt upp mig från mitt jobb som såg väldigt bra ut på pappret men där chefen fick mig att må riktigt dåligt. Livet är för kort för att ha dålig chef tänker jag. Hoppas just nu att jag ska våga starta eget och på riktigt följa min dröm. Blir väldigt inspirerad av dig Dasha, som gjort just det!

  Hanna 2015-10-08 10:50:38
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   WOW vad kul att höra. TACK!! Gå och kör din grej, värsta som kan hända är att du får söka ett nytt jobb. KOmmer alltid nya pengar och nya jobb

   dasha 2015-10-08 15:33:55
   Svara
 • matilda 2.0 ska sätta sig själv mer i första rummet och sluta göra folk jag knappt känner massa tjänster utan att få nåt tillbaka. bli mer ego typ.

  matilda 2015-10-07 10:32:54
  Svara
 • Blir många förändringar framöver, min kille och jag har precis köpt en lägenhet (JIPPIE)!! Men även den mest jobbiga och tärande förändringen är att jag håller på att bryta upp kontakten med min mamma helt, hon gör mig inte gott och ger mig mer sorg än lycka vilket inte är okej. Sjukt jobbigt och tårarna rinner var och varannan dag, men det kommer bli bra till slut för även jag förtjänar att vara lycklig.
  En annan rolig grej är att jag lyssnade så sjukt mycket på din och Michaelas pod, alltså flera gånger om på varje avsnitt och jag ÄLSKADE ditt skratt så jag lärde mig att skratta som dig och det sitter i än, haha. Psycho-varning.
  KRAM

  Mikaela 2015-10-06 19:52:52
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Hahaha va roligt! Kämpa med mamma, det är bra. Ibland kanske en pause på något år räcker. Tänk på det. Kram

   dasha 2015-10-07 08:21:00
   Svara
 • Det låter så klyschigt, men jag, Sara 2.0, ska börja lyssna på kroppens signaler och acceptera läget. Lättare sagt än gjort. Jag ska dessutom se till att ta körkort utan att bryta ihop av press över att behöva vara bäst. Jag säger alltid till mina elever att de måste våga misslyckas, låta saker ta tid och att man inte kan vara bäst på något från början – nu måste jag börja leva på samma sätt själv.

  Sara 2015-10-06 18:41:10 http://enanhrigsdagbok.blogg.se
  Svara
 • En förändring från tidigare år är att jag numera jobbar istället för att gå i skolan, vilket jag tycker är så skönt. Förövrigt den här hösten ska jag ta hand om mig själv på utsidan. Mitt hår behöver definitivt förändring och nya, bra, roliga produkter så det blir fint igen. Kanske unna mig lite nya produkter till kroppen också, för jag vet att jag skulle må så bra om jag kände mig finare. Jag har dessutom börjat träffa en kille som är söt o bra, så jag hoppas den förändringen kanske tar form och gör hösten ännu lite bättre 🙂 kram!!

  elin 2015-10-05 22:56:55
  Svara
 • Jag har både bytt tjänst på jobbet och flyttat så nu blir det inga fler förändringar på ett tag. Nu ser jag fram emot att landa istället!

  Kramar

  Sara 2015-10-05 20:21:00
  Svara
 • Hur går man egentligen tillväga för att skaffa nya goa tjejkompisar? Alla mina närmsta vänner har flyttat utomlands pga plugga eller jobb. Så himla tråkigt att man är ensam kvar. Trodde aldrig att jag skulle hamna i en sådan situation. Ju äldre man blir desto svårare verkar det vara. Behöver en Dasha väninna ! 🙂

  gbgtjej26år 2015-10-05 18:50:05
  Svara
 • Jag har skaffat en pt som jag träffar minst två gånger i veckan och jag ska börja på en mindfullness kurs som ska vara i åtta veckor! Renovering på både utsidan och insidan 😉

  Christina 2015-10-05 18:39:47
  Svara
 • Jag är Au Pair i USA och har varit med min nuvarande familj i två månader. Detta fungerar tyvärr inte och jag har nu hittat en ny familj i New Jersey. Så jag ska bli en hockey Au Pair!
  Men nu till min förändring, jag måste verkligen ta tag i min träning och kost, hade verkligen mått bra över att gå ner i vikt. Spendera mer tid med familj/vänner, försöka spara pengar till mina kommande resor.

  Sofie 2015-10-05 17:47:29
  Svara
 • Jag har tagit studenten för fyra månader sedan och i december flyttar jag till Sydney för att spendera ett halvår där!! Det blir första gången i mitt liv som jag bor hemifrån i mer än två veckor och det ska bli sååååå himla kul.

  Tilde R 2015-10-05 17:11:11 http://tildesdiary.devote.se
  Svara
 • Jag ska flytta hem till Sverige efter två år i London, ska ta tag i livet ordentligt! Börja träna igen, laga mer mat (!), ta mitt körkort (!!), spendera mer tid med familj och vänner, på riktigt börja bry mig om MIG SJÄLV. Evelina 2.0 är SÅ redo!

  Evelina 2015-10-05 17:10:52
  Svara
 • Jag och min pojkvän har precis gjort slut. Jag vet ingenting längre, allt är kaos. Jag behöver verkligen en 2.0 version av mig själv.

  Jag måste hitta ett sätt att gå vidare och bli en bättre människa, något bra måste komma ut från det här!

  Gabbi 2015-10-05 17:10:39
  Svara
 • min pojkvän har typ varit otrogen, här står jag utan ingenting så det blir en nystart delux. Om jag vågar lämna.

  anna 2015-10-05 15:14:31
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   You can do it!! Känn efter vad du vill, vill du lämna så gör det. Skitiga killar är inget man behöver i sitt liv. Tror på dig!

   Elina 2015-10-05 19:39:03
   Svara
 • Har bestämt mig för att inte ta någon skit från och med nu. Vilken har lett till att jag just nu inte vet var jag och tre av mina närmsta vänner står och visst det suger, men på nått sätt känns det även så befriande. Har kommit närmre andra människor som jag verkligen vill vara med och som får mig att må så jävla bra!!

  E 2015-10-05 15:05:37
  Svara
 • Jag ska försöka gå ned i vikt! Äta bra och träna. Sedan spara en massa massa pengar är väl en annan förändring hihi.

  Emma 2015-10-05 14:51:04
  Svara
 • Jag har köpt nya, gardiner, kuddar, ljuslyktor, mattor. Fixar lite höstmys :).
  Unnat mig ansiktsbehandling, städa ansiktet från sommarens bravader. Köpt massor med nagellack i olika färger.
  Sen har jag börjat snusa igen, fantastiskt underbart ;).

  Smilla 2015-10-05 13:07:42
  Svara
 • Jag ska byta jobb! Har precis börjat söka. Känns spännande! Vill även ljusa upp håret men det blir senare i höst. Färgat över slingorna vilket jag ångrar :-/

  Joto 2015-10-05 13:07:21
  Svara
 • Jag har börjat ta de första stegen ur en depression. Fått medicin som förhoppningsvis kommer höja mitt välmående så gott det går men nu till det roliga, vad jag gör i min vardag för att bli gladare! Jag går upp tidigare än alla andra, tar en powerwalk med podcast i öronen, går in och fixar mig (med nya produkter jag unnat mig såklart) och sätter mig framför bloggar med en smoothie. Sedan drar jag mig iväg till jobbet som jag älskar för där kan jag styra över min egna tid. Sen kramas jag massor med min kille hemma på kvällarna (annars med kompisar) och nu till kvällsritualerna. Jag yogar för mig själv på kvällarna, och har ingen skärm närvarande sista timmen innan jag ska sova och när jag lägger mig i sängen är fokus SOVA och inte att utvärdera dagen. Jag försöker styra min hjärna till det jag vet att jag mår bra av att lägga tankar och energi på. Detta är en förändring mot tidigare då jag inte orkade gå upp och inte gick och la mig i tid och gjorde inget för mig själv utan bara fanns och svävade omkring som en trött liten själ utan glädje!

  Alva 2015-10-05 13:05:55
  Svara
  • Svar på Alvas kommentar.

   Wow! Förstår att det är svårt men vilka härliga förändringar du gjort, det märks att du gjort dom för dig! Detta måste jag bara försöka ta efter, liksom vad behöver just jag för att må bättre?!

   Caroline 2015-10-05 21:22:43
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!