Städning, Make it Last och Phil’s Burger.

FREDAG: 

Min fredag var inte alls festlig. Jag var så trött så efter jobbet åkte jag raka vägen hem och lagade en rödcurry med kyckling. Efter lite Gossip Girl tittande ställde jag mig och börja rensa. Ut med det gamla och in med det nya. Torkade ur lådor och förberedda mig för visning.

LÖRDAG:

Lördag var det dags för Loppisen som Make it Last anordnade. Det kom så himla mycket folk och vi drog in massor till välgörenhet!
   

bloppis

Jag och Maxi.

makeitlast
På kvällen gick jag och Erik och handlade mat och blommor. Bad honom ta en bild på mig med blommorna så skickade han mig denna.
SKREK RAKT UT!!!
 
Som tur var så ville han bara vara lite rolig så fick denna sedan. Vad tycker ni om dessa stora gröna jättar? De blir riktigt fina i garderoben. Sen kom en annan kompis över och vi bara chillade. Åt tacos, delade på en flaska rött och kollade på Netflix.

SÖNDAG:

Vaknade av detta bud som plingade på dörren! Toppen var det. Sedan hade jag storslagna planer för denna dag men ingenting blev av så jag tog en powerwalk i min ensamhet medans det var visning och köpte med mig burgare hem.

benandjerry

 

Här nedan ser ni delar av mitt prospekt. Så himla fint att se sin lägenhet sådär. Det är verkligen en riktigt fin pärla. Den som får denna kan verkligen skatta sig lycklig. Är så himla glad att jag valde Zolle av alla mäklare jag funderade över. Så himla proffsig som bara ger en extra allt. Svarar alltid när jag ringer och har alltid tid med ens dumma frågor 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!