Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Städning, Make it Last och Phil’s Burger.

FREDAG: 

Min fredag var inte alls festlig. Jag var så trött så efter jobbet åkte jag raka vägen hem och lagade en rödcurry med kyckling. Efter lite Gossip Girl tittande ställde jag mig och börja rensa. Ut med det gamla och in med det nya. Torkade ur lådor och förberedda mig för visning.

LÖRDAG:

Lördag var det dags för Loppisen som Make it Last anordnade. Det kom så himla mycket folk och vi drog in massor till välgörenhet!
   

bloppis

Jag och Maxi.

makeitlast
På kvällen gick jag och Erik och handlade mat och blommor. Bad honom ta en bild på mig med blommorna så skickade han mig denna.
SKREK RAKT UT!!!
 
Som tur var så ville han bara vara lite rolig så fick denna sedan. Vad tycker ni om dessa stora gröna jättar? De blir riktigt fina i garderoben. Sen kom en annan kompis över och vi bara chillade. Åt tacos, delade på en flaska rött och kollade på Netflix.

SÖNDAG:

Vaknade av detta bud som plingade på dörren! Toppen var det. Sedan hade jag storslagna planer för denna dag men ingenting blev av så jag tog en powerwalk i min ensamhet medans det var visning och köpte med mig burgare hem.

benandjerry

 

Här nedan ser ni delar av mitt prospekt. Så himla fint att se sin lägenhet sådär. Det är verkligen en riktigt fin pärla. Den som får denna kan verkligen skatta sig lycklig. Är så himla glad att jag valde Zolle av alla mäklare jag funderade över. Så himla proffsig som bara ger en extra allt. Svarar alltid när jag ringer och har alltid tid med ens dumma frågor 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind