Ett jävla humör.

Då vaknade jag denna morgon med ett jävla humör. Eller egentligen började det klockan 04.50 inatt när jag vaknade av att någon plingade på min dörr?! Ursäkta men jag blev helt skräckslagen. Efter några sekunder lugnar jag ner mig för jag kommer på att min port är låst om nätterna så det måste varit en granne eller den som delar ut reklam. För annars kommer man inte in. Men att vakna av att någon ringer på ens dörr mitt i natten är inte trevligt.

Somnade självklart om men sov dåligt sista timmen där… Sen vaknade jag på dåligt humör. Känner mig lättretlig och irriterad och av någon anledning är alla så jobbiga mot mig idag. Tur att jag har en sen lunch med en positiv människa idag. Vi ska provsmaka denna restaurangs nya meny. Ska bli så glatt.

 

 

Ny mössa från Pierre Robert, Solisar från Rayban och tunn dunjacka från Uniqlo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • I do not even understand how I ended up here, but I assumed this publish used to be great watch horse racing live

  watch fiba basketball live stream free 2023-07-07 11:45:37 https://freehorseracingtv.com/live2/fiba-basketball-live/
  Svara
 • Sjukt snygga glasögon, btw! Och fy fan vad skraj jag hade blivit. Avskyr när det ringer/knackar på dörren utan att jag vet vem det är oavsett, haha..

  thowe - wagnerlarsson.se 2015-10-07 17:17:38 http://wagnerlarsson.se
  Svara
 • Tycker alltid det slutar med att man vaknar på fel sida om man blir väckt för tidigt på morgonen haha… Mycket svårare att ha en bra dag efter det.

  Tilde R 2015-10-07 15:32:55 http://tildesdiary.devote.se
  Svara
 • Jag bodde tidigare i ett hus där porten var låst dygnet runt, plingade ju i princip aldrig utan att man visste vem det var. Nu bor jag i hus och har aldrig tänkt på detta förut, men jag blir ju LIVRÄDD varje gång det knackar (har ingen klocka tack och lov). Nu knackar ju alla möjliga försäljare, barn som vill sälja saker mm..

  Josefine 2015-10-07 14:15:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!