Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ett jävla humör.

Då vaknade jag denna morgon med ett jävla humör. Eller egentligen började det klockan 04.50 inatt när jag vaknade av att någon plingade på min dörr?! Ursäkta men jag blev helt skräckslagen. Efter några sekunder lugnar jag ner mig för jag kommer på att min port är låst om nätterna så det måste varit en granne eller den som delar ut reklam. För annars kommer man inte in. Men att vakna av att någon ringer på ens dörr mitt i natten är inte trevligt.

Somnade självklart om men sov dåligt sista timmen där… Sen vaknade jag på dåligt humör. Känner mig lättretlig och irriterad och av någon anledning är alla så jobbiga mot mig idag. Tur att jag har en sen lunch med en positiv människa idag. Vi ska provsmaka denna restaurangs nya meny. Ska bli så glatt.

 

 

Ny mössa från Pierre Robert, Solisar från Rayban och tunn dunjacka från Uniqlo

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Sjukt snygga glasögon, btw! Och fy fan vad skraj jag hade blivit. Avskyr när det ringer/knackar på dörren utan att jag vet vem det är oavsett, haha..

  thowe - wagnerlarsson.se 2015-10-07 17:17:38 http://wagnerlarsson.se
  Svara
 • Tycker alltid det slutar med att man vaknar på fel sida om man blir väckt för tidigt på morgonen haha… Mycket svårare att ha en bra dag efter det.

  Tilde R 2015-10-07 15:32:55 http://tildesdiary.devote.se
  Svara
 • Jag bodde tidigare i ett hus där porten var låst dygnet runt, plingade ju i princip aldrig utan att man visste vem det var. Nu bor jag i hus och har aldrig tänkt på detta förut, men jag blir ju LIVRÄDD varje gång det knackar (har ingen klocka tack och lov). Nu knackar ju alla möjliga försäljare, barn som vill sälja saker mm..

  Josefine 2015-10-07 14:15:25
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind