Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SIDE BY SIDE

 

 Introt i den här låten är det absolut sorgligaste all time ever. När hon sjunger att hon vill ha allt det dåliga tillbaka bara för att få känna lite av det bra igen. Gör ont i hela min kropp av den meningen.

 

Vet inte hur jag trillade in på denna låt denna morgon. Hade tänkt skriva ett inlägg om taxichaufförerna som säger att de vägrar låta en åka med ibland för att ”det är för kort strecka”. Det är så vidrigt beteende när man står där lite rund om fötterna mitt i natten och vill åka hem några hundra meter för att vara på den lite säkrare sidan – att inte bli antastad eller kanske tom våldtagen. Men nä nä, de vägrar ta en så kort körning. Vidrigt beteende av er! Riktigt otrevligt. Usch!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Alltså, vad är det för låt?! Bor i Kina, här är youtube spärrat så kan inte se klippet. Men snälla säg låt och artist, måste lysssnaaaa 🙂 Kul att du mår så bra i Dasha 2.0-förändringen för övrigt, du har ett riktigt glow runt dig!! You go girl!

  Ida 2015-10-08 12:03:36
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hahaha okej jag förstår. JO det var Rihanna – we found love. Tack för de fina orden 🙂

   dasha 2015-10-08 15:34:36
   Svara
 • Åå ja!! Den är så så så sorglig. Jag hade spelat in de introt på min mobil när den kom, så jag kunde spela den om och om igen

  Filippa 2015-10-08 10:57:58
  Svara
 • Alltså det här introt är det absolut bästa.
  Gör ont i varenda del av min kropp genom hela, för det beskriver allt så jävla bra, vart enda ord, varenda mening, allt stämmer.
  Har nog lyssnat sönder på den, alla kärlekslåtar tycker jag inte beskriver som det där lilla introt gör

  Angelique 2015-10-07 22:32:36
  Svara
 • Om du åker med Taxi Stockholm t.ex. så tror jag inte att de får neka dig? Om de gör det kan du ta bilens nummer och anmäla dem till bolaget. Jag har också blivit vägrad flera gånger (av andra bolag) när jag ska en kort sträcka från stationen och hem och vill ta taxi pga mycket packning och två hundar, varav en gammal och inte så pigg på att gå. Helt plötsligt när de hör hur kort sträcka jag skulle så tar de inte hundar i bilen längre eller kommer med en annan usel ursäkt…right. Har aldrig hänt med Taxi Stockholm dock, de är säkert muttriga på en ibland, men de kör en iaf.:)

  Så, om det är ett seriöst bolag ska de köra oavsett sträcka! Och om de inte gör det – ta numret och ring och klaga!

  Linda 2015-10-07 14:39:20
  Svara
 • Har du testat med Uber? Jag har aldrig haft problem med dem och flera gånger åkt korta sträckor på Sveavägen 🙂

  Stephanie 2015-10-07 13:25:37 http://www.stephaniehak.com
  Svara
 • Jag vet, det är hemskt. Förra veckan blev jag kallad lat och fick pikar om att vissa tydligen har hur mycket pengar som helst. För att jag valde taxi hem från krogen istället för att gå genom en mörk park. Visst, det tar 15 minuter hem men det kan ju hända allt möjligt på de 15 min. Tycker att taxi borde ha specialpris för tjejer på natten.

  Lina 2015-10-07 11:34:43 http://Kaoslina.blogspot.se
  Svara
 • Det har hänt mig också, blivit utskälld för att det var för kort sträcka men jag betalar ju för mig och vad har man för annat val liksom? Promenera genom en mörk, dåligt upplyst väg?

  FATIMA 2015-10-07 09:47:25
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind