Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Morgonstund…. what

Nu ska ni för höra det sjukaste…
Även fast jag är extremt comittad till Dasha 2.0 så trodde jag aldrig att det skulle gå såhär långt. 

DASHA 2.0 har slutat snooza. Det är sant.

Eller 90% sant. Snoozade häromdagen… Men generellt snozzar jag en morgon i veckan nu och gjort det de tre senaste. Vilket gör att jag har så mycket tid över på morgonen eftersom att jag ÄNDÅ sätter klockan en timma innan jag ska ”gå upp” av vana (och ärligt livrädd att jag ska snooza i sömnen och försova mig till något viktigt) så nu sitter jag här 55 minuter innan jag ska lämna hemmet för möte på Vallhallavägen och är helt i ordninggjord, ätit frukost OCH tagit en bloggbild på min frukost till er. Se nedan!

Äter fil med russin, linfrön och banan. Dricker en Nespresso.

Bredvid ligger min pärm med alla dokument jag skrev på igår… FÖR JAG HAR SÅLT LÄGENHETEN! Så glatt! Så ser ni även mitt nya fina guldiga skal från Happy Plugs. Vasen blommorna står i kommer från Svenskt Tenn och sedan är det värmeljusbehållare från Skultuna som skymtar där bakom. Ha en underbar dag kompisar! <3

   P1160179

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • ÄLSKAR DASHA 2.0!! Ha en fin torsdag <3

  Beckis 2.0 2015-10-08 13:46:18
  Svara
 • Älskar dina nya Dasha 2.0. Man blir så inspirerad att ta tag i lite saker hos sig själv eller livet som man skjutit på. Men! Det där med snoozningen. Eftersom jag är en hängiven läsare så vet jag ju att du var en snoozare av rang, precis som mig. Har försökt ändra denna ovana så mycket, men går inte. Trycker på snooze-knappen i sömnen typ och en timme senare blir det stressigt varje morgon. Vill också lyckas sluta snooza! (Och bara en riktig snoozare vet att detta är ett riktigt problem 😉 ). Körde du några knep för att vänja dig av vid det? Eller vaknade din kropp och ville gå upp av dig själv bara?
  Tycker så mycket om din blogg Dasha! Lycka till med allt i livet! Kram!

  Lina 2015-10-08 12:18:20
  Svara
 • Grattis till att lägenheten är såld Dasha! och jag tror att jag talar för många när jag säger att Dasha 2.0-inläggen är otroligt inspirerande! Ha en fin torsdag, snart helg!!!

  Ji 2015-10-08 11:08:32
  Svara
 • Grattiiiiiis! O såååå kul med Dasha 2.0 haha blir inspirerad till att gör ngt liknande. Äääälskar dig o din blogg!! Lätt en favoritblogg 🙂

  Sofia 2015-10-08 10:46:34
  Svara
 • Härligt! Grattis! Ser fram emot att få se hur du kommer inreda nya lägenheten 🙂

  Lina 2015-10-08 10:03:59 http://Kaoslina.blogspot.se
  Svara
 • Härligt och grattis till att du har sålt lägenheten & att Dasha 2.0 kommer upp på morgonen 😀 😀 hade det där happy plugs-skalet men det stoppade alla signaler, wifi, gps och mobildata 🙁 hoppas det är fixat! Men om mobilen börjar suga kan du ha en aning om varför…

  Mikaela 2015-10-08 09:46:54
  Svara
 • GRATTIS DASHA!! Ha en helt fantastisk dag idag 🙂 OCH – när du har tid och lust – laga mat med oss! Vi saknar det!

  Elsa 2015-10-08 09:18:11
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind