If i rule?

 

Herregud trillade över denna låt och slungades tillbaka så många år. Tillbaka till orten och min tjejkompis sovrum. Där vi trängdes framför spegeln och testade olika linnen för att hitta den som framhävde de små myggbetten till bröst. Man skojar inte bort alla bussresor vi gjort med 182:an fram och tillbaka till Sköndal. Har tänkt mycket på Hökarängen, Farsta och Sköndal senaste veckan. Formade mig till den människan jag är idag.

Vi kommer börja söka efter en projektledare till Helium snart. Då sa jag att jag gärna vill ha någon som jobbat krog innan. En krogmänniska. De andra i rummet kollade på mig som frågetecken. De fattade inte. Krogmänniskor är vana att jobba hårt. Långpanna på 12 timmar är inga konstigheter. Sedan är det inte hållbart i längden för det är otroligt slitsamt att jobba krogen men man formas bra. Det är en bra skola och sedan är allt annat lätt i livet för att man är van att jobba hårt. Oj vad jag spann iväg. Här kommer i alla fall låten:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!