Limousine, FÖRLOVNING och Tiara/Bella.

 

FREDAG: 

Efter jobbet kände jag mig fortfarande sjukis och förkyld och allmänt osugen på att gå ut så jag gick hem och la mig i soffan men sedan råkade jag somna och vakna två timmar senare och eftersom så många jag kände var ute så fick jag energi (läs ville inte ligga hemma ensam) så mötte upp några kompisar på Oxid. Vad som hände sen vet jag inte men det kom en Limmo och hämtade oss för att hämta en annan tjej och jag hade kvällen till ära smetat på för ljus fondation så jag ser ut som ett spöke på alla bilder men nu vet ni varför!  Efter upphämtningen vart det maraton för vi besökte Bergmans, Rose och Whiteroom.

LÖRDAG:

På dagen gjorde jag inte många knop. Eftersom mission är att bli frisk så drack jag varmt vatten med ingefära och var bara hemma hela dagen tills det var dags för middag med Daniel.


Det var en mysig höstdag. Hundarna älskar när det är sol ute.


Först tog vi några glas på Sturehof’s uteservering och pratade om människor som gick förbi. Hur deras liv ser ut, hur deras sorg ser ut osv osv.  Ja, ibland är vi djupa också.Selfie i konstiga ljuset från värmelamporna.


Sedan presentera jag Zink Grill för Daniel. Han älskade det.


Vi åt massa olika smårätter att dela på. Tonfisken och patanegran var utom denna värld.Ah okej sedan åkte jag till något jag trodde var en överraskningsfest för Petra eftersom hon och hennes gulliga Marcus dejtat i ett år. I taxin dit fick jag ett mms av henne med hennes finger IKLÄTT EN DIAMANTRING. Skrek rakt ut. Rös och blev helt tårögd. Supersingel gick till förlovad. Är så glad för hennes skull. Av hela mitt hjärta.

  
Vi fortsatte kika på drinkarna och fira i ett par timmar.

PUSS och grattis min älskade <3333


Sen kom jag hem och gick ut med dessa små knattar och gick på en promenad och delade ut godis.

Söndagen var ingen bra dag så jag tog inte en enda bild. Puss hej.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!