Juica hemma / hemmakur / immunförsvarsboost / recept

 

Igår efter mitt första pass med PT-MatildaSats Stureplan fick jag restriktioner om att gå hem och göra nyttiga juicer. För att bygga upp mitt immunförsvar. Sagt och gjort. Här får ni två stycken olika juicer jag pressade.

Den första var på färsk spenat, svenska äpplen och färsk mynta (allt ekologiskt).

P1160330
(Ps vad tycker ni om mina nya vinglas? Inte visat upp dem för er än men köpte dem på NK för någon månad sedan efter varit på jakt efter ett par i kristall som matchar mina vattenglas (se bild nedan). Fina va? Ärligt kostade de skjortan men hoppas ingen tänkt ha sönder dem. Efter ”middagar” kommer jag byta ut dessa glas mot några andra, hihi. Dessa kommer från Villeroy & Boch)

P1160334
Hälsoboost nummer två bestod av citron, rödbeta och ingefära. Överdrev med ingefära så det blev väldigt starkt. Men det behövdes.

P1160339  P1160368

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!