Ny signaturdoft, Armani SI

Here we go again…

För er som följt mig i endast ett par år är kanske inte helt med på detta men ni som följt mig länge och framför allt alla mina vänner vet att jag använt samma parfym i väldigt många år. Det är nog minst åtta, nio år. Om inte ännu längre. Jag hittade min signaturdoft och det var Paris Hilton Heiress. Tyvärr utgick den ur försäljning för några år sedan så jag har ständigt letat efter den och alltid hittat här och där. I och med Dasha 2.0 så bestämde jag mig för att byta doft. Det var helt enkelt dags. Paris är barnslig och flickig och fnittrig och Dasha 2.0 har rätat upp ryggen och bestämt sig för att växa upp en aning. Inte överdrivet mycket men ändå lite. Och de känns helrätt att byta doft. Har testat mig fram och landade på Armani’s doft ”SI”.

 P1160374

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. horse racing live stream free

  fiba basketball live 2023-07-07 09:44:31 https://freehorseracingtv.com/live2/fiba-basketball-live/
  Svara
 • den är fan helt magisk!!

  ISA 2015-10-23 23:01:48 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh! Jag älskar Heiress. Har använt den till och från i nästan 10 år. Men börjar också känna att den är lite för ”ung” när man är 27 år. Trots detta känner jag att jag faktiskt måste köpa den igen, just för att det är så mycket nostalgi 🙂

  Lina 2015-10-23 10:46:35 http://Kaoslina.blogspot.se
  Svara
 • Hej!
  En sak som inte har med parfymen att göra men jag undrar lite hur hade du råd att köpa din första lägenhet?
  Har du några tips från oss som inte har spar från föräldrar hur man ska gå tillväga? Eller ska man bara leva livet och bo i andra hand tills man blir äldre och kanske har råd?
  (Du får gärna göra ett inlägg med lite frågor du får ibland typ denna ;))
  Kraaaam

  Hanna 2015-10-22 20:48:27
  Svara
 • Har haft Armani SI sen i våras och helälskar den! Kommer krävas att den går ur sortiment för att jag ska byta! Kram!

  J 2015-10-22 18:50:47
  Svara
 • Gud jag hade den i tonåren och varje gång jag druckit och smygrökt sprutade jag SÖNDER med denna för att ”mamma inte skulle märka…”. Nu förknippar jag denna enbart med fjortisfylla. Men GOTT luktar den.

  Pusssss

  Maggie 2015-10-22 16:52:50
  Svara
 • Jag har också den och får ALLTID komplimanger. Den doftar såå gott!

  FATIMA 2015-10-22 16:32:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!