Bara en skön helg.

 

 

 

FREDAG:

Denna helg spenderades på Eriks lantställe också. Är så humla peppad på att köpa ett eget kryp in. Oj vad jag hade spenderat mycket tid där. Men i alla fall! Vi började kvällen med bubbel eftersom det var den internationella Champagnedagen (asg).

P1160376

Victor var med ut för första gången. Så lyxigt att vi var så många som tycker om att laga mat som var ute denna gång så det gick snabbt och jag lutade mig tillbaka och tog bara hand om salladen.

P1160377

Victor gjorde en Wellington!

P1160380

Man steker en riktigt fin köttbit (vi hade oxfile) sedan gör man en sås av tex kantareller som man lägger på köttet och sedan rullar man smördeg runt. Och in i ugnen!

P1160382

Medans man väntar på att köttet ska bli klart kan man pose:a lite.

P1160386

Kolla vad fin den blev!

P1160390

Sedan låter man den vila lite… Som man gör med allt kött. Och sedan reder fullständig tystnad…

P1160392

…medan Victor skär upp och alla väntar på att få se hur köttet blev.

P1160398

Men det blev toppen. Perfektion tom.

P1160400

Serverades med bearnaise, sallad och lite mer kantarellfyllning.

P1160403

Efter maten spelade vi speed-Monopol. Det går ut på att man delar ut alla gator på en gång. För att skynda på lite. Tar. Så. Lång. Tid. Annars. Och på Eriks lantställe måste alla alltid ha hatt på sig. Kom på att jag nog aldrig nämnt det… Men ingen av er har heller ifrågasatt det någonsin. Hehe, det är en tradition jag inte vet var den kommer ifrån. Alltid varit så antar jag.

P1160407

Här pratar Max facetime med någon och jag och Erik rullar hatt, hehehehe.

P1160409

Efter Monopol spelade vi ett annat spel. Man ställer en pall längst bort i rummet sedan ska man kasta en snusdosa så den hamnar så nära som möjligt pallen. Dvs den får inte nudda den för då är man ute. Och sen sätter man ut märken (bestick i vårt fall) och den som kommer närmst vinner. Är riktigt roligt faktiskt.

P1160416

Här testar vi en ny app som någon berättade om. Man ska kunna para ihop alla mobiler och så blir det rundgång på något sätt så det låter väldigt högt. Isl för högtalare typ. Jag tyckte det var max ok ljud, men det funkade liksom. Men ingen wow upplevelse. Minns tyvärr inte vad appen hette. Men om ni zoomar ser man säkert.

P1160420

Eftersom det är mitt i skogen så är det bra med pannlampor!

P1160430

Speciellt inomhus, visst!

P1160435

P1160439

Här någonstans blev det sent och denna bild tog vi och sedan var det natti natti.

LÖRDAG: 

Lördag sov jag hela dagen. Skoja. Jag var uppe vid elva men sedan ville jag vila för det hade varit en lång vecka så jag låg faktiskt inne på rummet och kollade Gossip Girl och var för mig själva hela dagen tills det vankades bastu. Blev en snabb tvagning och sedan var det dags för middag. Det var potatis och grillad kyckling. Väldigt lyckad middag. Så himla skönt att umgås med vänner utan att behöva umgås. Ni förstår, det var ingen som kom och drog i mig att jag var tvungen att gå upp och umgås. Utan man får bara vara. Det är fantastiskt. Efter middagen kollade vi på Bad Boys 2 och sedan var det natti natti innan klockan var elva.

     P1160451

SÖNDAG:

Söndagsbrunchen såg ut såhär. Det var lite oxfile kvar från fredagen så vi gjorde carpaccio av den. Fantastiskt gott och enkelt om man har en sådan maskin hemma. Lite kantareller och ägg och fläska, ja ni ser hur fint.

P1160458

Middagen blev pasta med rester från helgen. Lite kött lite kyckling lite kantareller.

<3

P1160461

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Så skönt du verkar ha haft det, extra skönt att ha fina vänner och en lugn omgivning när man känner att livet inte riktigt är med en. Hoppas att du snart mår bättre Dasha, men om det tar ett tag så är det också okej. Man ska inte stressa välmående <3

  Malin 2015-10-27 20:20:19
  Svara
 • Såg precis din senaste snap och måste bara säga att WOW så snygg du varit den senaste tiden! Alltså du har alltid varit snygg ofc men det har hänt något med Dasha 2.0. Tycker du utstrålar en sån självsäkerhet, hade på riktigt fått vända mig om efter dig om jag mötte dig på gatan (och då inte bara pga snygghet, utan utstrålning). Tycker det kan låta lite fel när man skriver sånt här, eftersom utseende inte är allt. Men jag tror du förstår vad jag menar! <3

  Josefine 2015-10-27 12:22:52
  Svara
 • Vilken härlig helg ni verkar haft! Det där du skriver: ”Så himla skönt att umgås med vänner utan att behöva umgås” SÅ SANT, det är verkligen så himla avslappnande!

  Sofia 2015-10-27 08:28:04
  Svara
 • Ser otroligt mysigt och gott ut 🙂

  Lina 2015-10-27 08:15:10 http://Kaoslina.blogspot.se
  Svara
 • det här ser ju ba för bra ut!! fredagsmiddagen där liksom <3

  ISA 2015-10-26 23:31:13 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!