Vinn inredningsprylar med Sickla Köpkvarter.

 

Ja nu börjar det. Dashas inredningsdel i bloggen. Hehe, vet inte om jag är ute på djupt vatten men inte mindre intresserad är jag för det. Så jag tänkte börja med att tipsa om Sickla Köpkvarter! Vet ni vilken bredd på inredningsbutiker de har? Nästa helg får bli en sådan helg då jag ska kika på inredning. Men tills dess inspireras jag av mina kollegor. MetroMode har ett samarbete med Sickla just nu och min kollega Niklas (klicka på hans namn för att läsa mer) här på MetroMode har bla valt ut denna hylla som en av sina favoriter från Designtorget och jag gillar den med. Väldigt mycket.

 

 

eebeccce653f0a8425b24fa5447bc694_980x0_c_85_ns_v4

 

Sickla har en tävling just nu där du kan vinna massa prylar.
Gör såhär: 

Ta en bild på någon av produkterna som hänger i taket i Sicklas köpkvarter (eller exponeras enskilt i butik) och lägg upp på Instagram med hashtagen #sickla och @sicklakopkvarter man kan bara tävla om en pryl i varje inlägg och så ska man skriva ”Jag vill vinna denna hylla från Designtorget” eller vart prylen nu kommer ifrån!

OBS att din instagramprofil måste vara öppen. Sickla kontaktar vinnarna!

9ba63c70ecaf59a52b8e8ef7e9f0f55a_980x0_c_85_ns_v4
Detta är ett samarbete med Sickla Köpkvarter. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!