Ber er om en tjänst. 

Var snälla mot mig. Har haft riktigt jobbiga dagar i en vecka och mår inte helt hundra. 

Ibland är allting inte helt lätt och just nu är det lite extra tungt om axlarna, i bröstet och i hela kroppen faktiskt. 

<3  

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • very satisfying in terms of information thank you very much. live stream horse racing

  fiba basketball live stream free 2023-07-07 09:16:24 https://freehorseracingtv.com/live2/fiba-basketball-live/
  Svara
 • Dasha! Blir så ledsen när jag läser att du känner dig deppig. Har följt dig i lite mer än ett år nu och alltid beundrat dig för hur positiv och glad du verkar! Jag lyssnar om dina och Michaelas podd avsnitt minst en gång om dagen och tar in varje ord, kan snart alla avsnitt utantill. Ett nytt ”jag” är det nog dags för mig att skapa iom att jag börjat gymnasiet, därför följer jag din blogg nu som ännu mer besatt än annars. Vill bara att du ska veta vilken förebild och inspiration du är för mig som tjej och 15 år gammal. Tack för att du kanske omedvetet hjälper mig igenom kärleksproblem genom 2 år gamla poddavsnitt.
  Du är bäst, kramar!!!

  Filippa 2015-10-29 22:11:13
  Svara
 • Efter regn kommer solsken. Vi har alla våra ups and downs. Det kommer bli bättre <3

  Rebecca 2015-10-29 12:49:40 http://rebeccaottvall.devote.se
  Svara
 • Fick världens impuls att krama om dig och sitta i någon soffa och bara prata i flera timmar. Du är verkligen en inspiration som alltid (iallafall utåt) hållit skenet uppe och verkat peppad på livet. Har följt dig i många år och lyssnat på podcasten minst 7 gånger om varje avsnitt. (Kanske 20 ggr av avsnittet ”dumpad”). Du är så himla grym och det gör ont i hjärtat av att höra om när du mår dåligt. Som så många andra som tagit sig tiden att kommentera just detta inlägg är inte jag heller ngn som brukar kommentera bloggar, att denna skara väljer att lägga en kommenter när det är just du som behöver den visar väl hur uppskattad och omtyckt du är ändå 🙂 kramar!!!!! Peppad på att fortsätta följa dig

  Lott 2015-10-29 00:44:32
  Svara
  • Svar på Lotts kommentar.

   TAAACK. Jag är oftast glad men ibland blir det för mycket och det bubblar över och då får man vara ledsen har jag lärt mig

   dasha 2015-10-29 15:16:26
   Svara
 • Du er en fantastisk søt person – jeg krysser fingrene for at det kommer bedre tider for deg:) Stor klem

  Christine 2015-10-28 14:57:37
  Svara
 • Jag måste också säga att det här är första gången jag kommenterar en blogg. Är ganska ointresserad av de flesta bloggar som bara handlar om mode etc. Men din och fornis blogg är det första jag läser när jag slår upp datan!

  Ville bara säga till dig och dina läsare att jag tror att Dasha vet att det blir bättre. Om man följt dig länge och lyssnat på podden är det tydligt att du mått dåligt, men blivit lycklig igen, flera gånger om i livet. Som vi alla. Jag kan ha helt fel, men just nu känns det som du varit ledsen så många gånger genom åren och nu är det nog, orken finns inte att må dåligt och bearbeta. Ibland behöver man vara lycklig och må bra en längre stund och på så sätt samla tillräckligt med ny energi och ork för att kunna tackla svårigheter igen. Det blir jobbigt när man känner att livet inkluderat mer hjärtesorg än lycka. Så känns det i alla fall för mig. Men du är bäst Dasha, du fixar detta, som allt annat du gör i livet! <3

  Emma 2015-10-28 14:08:43
  Svara
 • Kram Dasha! Det blir snart bättre ska du se.

  Sara 2015-10-28 12:33:58
  Svara
 • Du förtjänar ALLT! Så genomgod, rak, charmig. Generös. Snäll. Egenskaper man själv jobbar för att ha och va vilket gör dig till en otrolig förebild. Om man bara kunde ge lite tillbaka efter allt du gett oss igenom åren! Världens största kram till världens bästa Dasha <3

  Amanda 2015-10-28 09:54:13
  Svara
 • Min mormor har alltid sagt man måste ha tråkigt för att veta når man har roligt. Alltid, alltid hatat när dessa ord yttrats. Men numera försökt vända det, går sådär men lite bättre nu iaf, men brukar vid downs i livet alltid säga till mig själv ”detta är bara för att jag ska få ha en massa roligt senare”. Visst detta talessätt funkar bara till en viss grad (typ dåliga dagar, småmotgångar osv) jag antar att ditt/dina problem könns lite större.
  Fokusera på det du gör bra istället, hjälper dig lite på traven:
  1. Du är fantastiskt rolig, vacker och godhjärtad – varför skulle alla vi annars kika in här VARJE DAG?
  2. Du är inspirerande som fa-a-an, du sa upp dig och följde din dröm – något som du är grym på! Får ju oss att våga med. Tänk hur mycket du peppar oss.
  3. Du är relativt utelämnade, tack Gud! Bloggare är vanliga människor och det får mig att må så bra att ni också har dåliga dagar (missförstå mig rätt)
  4. Du är en grym bloggerska, och jag blir nästan lite arg på dig när du ber om ursäkt, vi följer dig varje dag, vi ÄR dina kompisar varesig du vill eller inte. Mår inte du bra och känner att du inte kan ta bloggen just nu, skit i det då, vi finns kvar!

  Andas lite, gör något du vet du gillar, drick ett glas med vännerna, ta en massage, försvinn bort i drömmarnas land en stund, men glöm inte – det blir bättre!

  Puss & världens styrkekram

  Emma 2015-10-28 08:46:49
  Svara
 • Åh, styrkekramar till dig!! Hoppas livet är bättre snart. Men det är precis så det är. Livet måste vara på botten för att man ska kunna känna sig SÅ JÄVLA LYCKLIG när livet faktiskt är bra. Om man inte visstye hur mörkt svart var, skulle man inte heller kunna se hur ljus vit är. Om du själv kunde ta till dig allt som jag tagit till mig av att lyssna på eran pod, det har verkligen hjälpt. Du är så jävla grym! Jag är ganska kräsen med vilka bloggar jag läser dagligen, oftast läser jag dem bara sporadiskt. Men din läser jag avrje dag, KRAM!

  Maja 2015-10-28 08:12:26
  Svara
 • Livet är inte alltid lätt, ibland faktiskt jättesvårt. Men du gör livet lättare. Jag lyssnar fortfarande på din och Michaelas pod, även om jag lyssnat så många gånger så nästan vet vad ni ska säga innan ni säger det. Ville bara du skulle veta det. Att du är grym.

  Hoppas livet känns lite lättare snart, kom ihåg att det är de jobbiga stunderna som får en att uppskatta de bra sen. Har också en sån period, då saker bara inte känns helt hundra. Då man känner som att det ligger ett litet irriterande grått moln över huvudet. Men det går över. Stå på dig goa bästa Dasha <3

  Mikaela Mörnesten 2015-10-28 08:01:25 http://nouw.com/mikaelamornesten
  Svara
  • Svar på Mikaela Mörnestens kommentar.

   Allt känns bara så annorlunda just nu :/

   dasha 2015-10-28 11:12:35
   Svara
   • Svar på dashas kommentar.

    menar såklart Dasha*** <3 <3

    Mikaela Mörnesten 2015-10-28 17:42:29 http://nouw.com/mikaelamornesten
    Svara
   • Svar på dashas kommentar.

    Annorlunda hur då? Från förr när du varit ”nere” och sen tagit dig upp? Isåfall hoppas jag verkligen att du känner annorlunda snart. DU är min främsta inspirationskälla när det kommer till att se det positiva i livet, när killar sårar osv. Brukar tänka ”jag ska tänka som Daska” så går det mycket bättre!

    Vill skicka massa styrkekramar till dig och önskar dig all lycka i allt i livet för den fantastiska människa du är. Tusen tusen miljoner tack för alla gånger dina kloka ord hjälpt <3 Hoppas nu vi kan hjälpa dig tillbaka, iallafall lite grann. Bästa du, kram <3

    Mikaela Mörnesten 2015-10-28 17:38:57 http://nouw.com/mikaelamornesten
    Svara
 • Underbara Dasha, av ca 25 bloggar jag följer så är du min favorit. Faktiskt första gången jag kommenterar en blogg över huvudtaget men kände att du om någon ska ha lite pepp. Tycker du är magisk <3 Så öppen, rak, ärlig och helt underbar. Man bara älskar hela dig. För att inte nämna hur otroligt vacker (sexig, är kanske rätta ordet?) DU är :)). Kram till dig och hoppas livet ordnar upp sig snarast.

  J 2015-10-27 22:00:20
  Svara
 • Vet inte vad som hänt, men skickar massa styrkekramar!!! Vet att du är stark i grunden (sånt lyser liksom igenom) så vad det än är så kommer du ta dig igenom det <3 <3 Massa kärlek!

  Elina 2015-10-27 21:57:50
  Svara
 • <3 <3

  Therese 2015-10-27 21:50:34
  Svara
 • Bamsekram till dig<3

  Är inne på BestSecret och försöker bota min nedstämdhet. Klickade nyss hem ett par skor jag tyckte var SÅÅÅ DU!! (var dock tråkig och tog de svarta, heh). Tips!!
  https://picture.bestsecret.com/static/images/334/image_30451426_85_620x757_0.jpg https://www.bestsecret.se/product.htm?code=30451426-008&back_url=&area= (colors of california)

  cecilia 2015-10-27 21:32:00
  Svara
 • Härliga Dasha! När du och Michaela hade er pod så fick jag höra att mitt skratt liknade ditt, hur glad tror du inte jag blev?? Sluta aldrig med det du gör! KRAM <3

  Amanda 2015-10-27 21:16:17
  Svara
 • Kram <3 <3 <3 <3 <3 Mys i veckan!!!

  Margaux 2015-10-27 20:15:38
  Svara
 • Kärlek till dig <3

  Amanda 2015-10-27 19:44:53
  Svara
 • Här kommer största kramen från mig till dig! Fina Dasha. Hoppas att allt snart känns bättre. Jag har själv haft en jobbig period nu ett tag, och det är skönt att man kan stötta varandra när allt känns svårt.. Du är grym! Puss

  Amanda 2015-10-27 19:43:04
  Svara
 • Första gången jag kommenterar här men tänkte att nu kanske det kan vara välbehövligt att höra att här finns en läsare som följt din blogg i ca tre år och som tycker du verkar vara svinskön (vad jag läser om och vad jag hört från alla poddavsnitt av din och Fornis podd) och att du är sjukt snygg (orimlig kombo??) Plus att jag är så avis på din nya lägenhet och att du har ett eget företag (min dröm). Hoppas du mår bättre snart! :))

  Amanda 2015-10-27 19:10:01
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Tack!!! Gör så himla mycket att sådana människor som du finns, tar sig tid och skriver några meningar. Verkligen, tack. Från djupet av mitt hjärta.

   dasha 2015-10-27 21:10:45
   Svara
 • Du är en fantastisk inspirations källa, massa kramar till dig!

  Gabbi 2015-10-27 19:02:19
  Svara
 • Kram <3

  Sofia 2015-10-27 18:37:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!