En uppdaterad version av sig själv är det nya svarta.

Jag blir så himla varm i hjärtat när jag läser era kommentarer. När jag känner mig deppig och ni kommenterar blir jag på riktigt genuint lycklig av er. Glöm aldrig hur mycket ni påverkar, också. Det är inte bara vi som är på den här sidan av dataskärmen som påverkar och inspirerar.

Nu är det så att jag har fått lite kommentarer av er på både Twitter och här i bloggen att ni blivit inspirerade till att köra er egen version av Dasha 2.0. Kan ni inte berätta vad ni gjort för förändringar! Eller vad planen är för kommande förändringar.

Jag har startat en ny kategori i bloggen, ”Dasha 2.0” så ni kan gå tillbaka och läsa i efterhand om ni vill. Senaste i min uppdatering är att jag börjat jobba på min hållning. Den har varit kass ett tag men senaste året har den ballt ur fullständigt. Jag satte mig och googlade omkring och så beställde jag en sådan här platta ni ser på bilden. Och en sån här fjäril. Givetvis räcker det säkert med bara en av dessa prylar men jag har gått all in. Till min PT Matilda har jag även sagt att det är en av de viktigaste målen i min träning, bättra på hållningen. (Hon som tipsade om dessa två prylar som man lätt kan applicera i sin vardag).

P1160473     P1160478      P1160484

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • nice blog

  Svara
 • Definitely, what a great blog and instructive posts, I definitely will bookmark your site.All the Best! https://freehorseracingtv.com/live2/

  las carreras en vivo 2023-06-26 12:14:15 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. watch live tv online free streaming

  racing tv stream 2022-12-28 04:20:20 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • There is some nice and utilitarian information on this site. https://freehorseracingtv.com/live/

  racing tv stream 2022-12-24 06:26:27 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation.

  izmir nakliye 2022-12-08 14:24:33 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. https://freehorseracingtv.com/

  horse racing tv schedule 2022-12-04 07:04:23 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Jag har verkligen blivit inspirerad till att uppgradera mig, främst för att det är dags att släppa taget om det gamla och gå vidare. Blev även singel för några månader sen och vet inte riktigt vem jag är utan mitt ex eftersom vi växte ihop och var tillsammans under de åren där man utvecklas som mest som tonåring. Därför behöver jag bryta gamla vanor och skapa mitt nya jag, på egen hand, och jag börjar såhär:

  – ny morgonrutin, gå morgonpromenad, äta stor frukost, göra mig iordning utan stress.
  – lägga bort mobilen en timme innan sovdags.
  – planera kommande veckan söndag kväll.

  Små förändringar men när detta blivit till rutiner kommer jag ta tag o andra dåliga rutiner. Tack för att du verkligen inspirerar i detta höstrusk! Kram

  Klara 2015-11-27 21:53:00
  Svara
 • Jag blev också jätteinspirerand av Dasha 2.0.
  Julia 2.0 innebär alltså:
  – Främst: hon gör slut på sitt destruktiva förhållande som pågått i 1 år!!
  – Slänger aldrig något på golvet
  – Går aldrig och lägger sig i ett ostädat rum
  – Klarar tentor!!!!
  – Shoppar inte onödiga saker
  – Fixar håret. Varje dag!!!
  – Har bra hy
  – Är social, hittar på saker
  – Tackar inte nej till saker en hel vecka
  – Äter nyttigt!! Breakup = stay fit

  Ja, och detta har jag skrivit ner i anteckningar på telefonen och det känns som en bra start! Kram på dig Dasha!

  Julia 2015-11-08 19:08:43
  Svara
 • Läst din blogg i flera år och dasha 2.0 är helt klart mitt favorittema i bloggen! Jag gillar att du alltid gjort saker för din egen skull och liksom älskar livet. Nu har du dock tagit det till en ny nivå och det är så coolt och starkt gjort!

  Dasha 2.0 påminner mig om att göra saker för MIN SKULL och inte bli så påverkad av killar. Tycker de styr både mitt och i allmänhet tjejers liv för mycket tex pojkvän= lyckad och singel = misslyckad.

  Du inspirera mig till att njuta av min utbytestermin utan att jaga killar utan bara göra allt som är kul! Ska testa att göra naglar för första gången…

  DU ÄR LÄTT DEN COOLASTE OCH STARKASTE BLOGGAREN!

  Lovisa 2015-11-01 13:05:25
  Svara
 • Hej Dasha! Har följt din blogg i snart tre år och lyssnat på din och Michaelas podd och ville bara säga att du lärt mig så mycket från dig om hur livet faktiskt är. Vill verkligen tacka för det och säga att du verkar som världens härligaste människa. Älskar verkligen din blogg, så fortsätt med det du gör! Puss

  Siri simonsson 2015-10-29 22:09:18
  Svara
 • Är nyfiken på fjärilen du pratat om! Är det en sådan som ska hålla bak axlarna? Berätta mer! <3

  Emily 2015-10-29 21:54:30
  Svara
 • Jag har köpt en ny parfym, börjat måla naglarna vilket jag aldrig gjort förut haha, lockar håret varje dag, och gjort fransar! 2.0 bästa iden någonsin!!

  Nettan 2015-10-29 13:38:57
  Svara
 • Åh jag är med på dasha 2.0 fast Alicia 2.0 😉
  Har precis tagit slut med min kille sedan 3,5 år tillbaka och jag har precis börjat plugga så är på väg!
  Behöver också träna på hållningen, så lätt att glömma bort…
  Måste även passa på att säga att jag saknar podden och skulle tycka det var såå kul om du startade upp en podd igen! Lyssnar ofta om avsnitten från din och Michaelas fortfarande…
  Puss och kram

  Alicia 2015-10-28 20:59:21
  Svara
 • Ett litet tips är att ha ett höj och sänkbart bord så du sitter rätt, det gör stor skillnad för axlar och rygg. Och att armarna ska vila på bordet när du skriver. Finns säkerligen mycket mer man kan göra med ergonomin. Även rätt stol är viktigt. Och att inte sitta längst fram på stolsdynan.
  Många tråkiga tips ;).

  Smilla 2015-10-28 16:57:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!