Happyplugs och Adidas.

 

 

Igår hade vi frukost och träning tillsammans med Happy Plugs och Adidas. Vi är kittade från topp till tå i Adidas och sedan fick vi testa på Happy Plugs nya sporthörlurar. ALLA älskade dem. De sitter liksom kvar i örat även om man blir lite svettig och springe och studsar. Kika på dem här om ni vill.

En sak jag vill säga om Happy Plugs är faktiskt att det är riktigt bra kvalité. Jag sliter mina helhjärtat (alltså bokstavligen rycker jag upp dem ur väskan osv) men de håller. Det är bra ljud och de HÅLLER. Jag har nog haft kanske tio olika par och ingen har gått sönder av slitage. Aldrig varit med om det. Okej men det var allt för ikväll nu ska jag jobba undan lite så man kan lägga sig ångestlöst.

IMG_5001IMG_5010 IMG_5049 IMG_5258

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!