Dasha 2.0 är en vinnarskalle.

Än så länge har Dasha 2.0 handlat en hel del om utseendet. Också för att det är det lättaste att ändra kortsiktigt.

Men igår när jag hade min PT-timme med MatildaSats Stureplan så började vi prata om mig. Eller hon sa att det var stor skillnad på mig nu och ”förra omgången” ( i våras). Jag känns mer peppad och starkare både mentalt och fysiskt. Och jag håller med henne. Trots min skada i knät, som hindrar mig från att ta ut mig 100 i alla övningar är jag mycket mer där. Så vet ni vad min nästa grej är? JO, det är att jag ska bli en vinnarskalle. Jag har ju alltid satt mål karriärmässigt men när det kommer till sport har jag altid varit ”svag”. Jag gillade tex inte bandy på gympan för att jag var rädd att någon skulle tackla mig eller trampa på mina tår.

(pause för skratt)

Men så är det att leva med låg smärtgräns. Man är rädd för situationer där man kanske skulle kunna göra sig lite illa. Jag var aldrig med på dränkar lekar eller snöbollskrig – man kunde ju göra illa sig?!

Men nu ska jag våga mer. Ta ut mig mer. Kämpa mer fysiskt och inte bara psykiskt.
Dasha 2.0 ÄR en vinnarskalle.

P1160499

P1160491

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. dubai racing live

  www.newsmax.com live 2023-07-15 06:33:58 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! hipódromo camarero en vivo

  fiba basketball live stream 2023-07-07 08:48:29 https://freehorseracingtv.com/live2/fiba-basketball-live/
  Svara
 • Some really excellent info, I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • very satisfying in terms of information thank you very much. free live horse racing stream

  watch racing uk channel free 2023-03-24 06:33:50 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Definitely, what a great blog and instructive posts, I definitely will bookmark your site.All the Best! cricfree tv

  extreme e racing tv schedule uk 2022-12-28 13:48:34 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • We always follow your beautiful content, I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live/

  horse racing on tv today 2022-12-24 06:24:36 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • It’s nice to see the best quality content from such sites.

  izmir evden eve 2022-12-08 14:21:04 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • very satisfying in terms of information thank you very much. https://freehorseracingtv.com/

  does f1 tv show live races 2022-12-04 07:03:47 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Bästa Dasha! Det är verkligen härligt att läsa din blogg, skönt att du mår bra och är stark. 🙂 Du är en riktigt inspiration. Kram

  Sara 2015-11-02 09:43:01
  Svara
 • Du är sån jävla inspiration! Jag har precis blivit dumpad av killen jag trodde (och kanske fortfarande tror) var mannen i mitt liv. När jag läser dasha 2.0 blir jag så inspirerad till att bara skita i allt dåligt som någonsin skett och bara fokusera på att bli mitt allra bästa jag!! TACK DASHA, du är så himla bäst. Puss!!

  Amanda Julin 2015-11-01 09:57:14
  Svara
 • Alltså jag älskar Dasha 2,0 och sådana här inlägg:) Men seriöst Dasha du är vacker fantastisk kvinna, botox känns inte 2,0! Lägg av med det du sprutar in i ansiktet. Du är kick ass snygg utan det!

  Alice 2015-11-01 03:07:09
  Svara
 • Vad fint med en kedja som kamerarem!! Har du köpt den eller gjort den själv? Vart eller hur i så fall? 🙂
  KRAM

  Johanna 2015-10-31 16:33:11
  Svara
 • Jag har ett supertips, börja boxas! Inte på något pass på SATS utan på en riktig klubb, där man faktiskt får slag på riktigt. Det gör ont, men man lär sig ta sig igenom smärtan på ett helt annat sätt. Man lär sig att andas igenom och slå tillbaka hårdare!

  J 2015-10-31 12:28:10
  Svara
 • Åh, dessa inlägg är så inspirerande!!!! Tycker det är så coolt att du verkligen genomför 2.0 i ditt liv, blir så taggad på att göra detsamma.

  Elina 2015-10-31 10:37:26
  Svara
 • Dasha! TACK för att du bloggar om sådant här, Dasha 2.0. Jag blev dumpad av min pojkvän igår (mitt första förhållande) och vet inte vart jag ska ta vägen. Vi delar lägenhet och jag åkte hem 35 mil över helgen för att få vara hemma med min familj. 90 % av tiden ligger jag i fosterställning och gråter och tycker att jag bara vill ge upp och flytta tillbaka till min hemort och 10 % är ”nu jävlar ska jag se om mig själv, bara mig själv, och bli min bästa version av mig själv och han ska inte få knäcka mig, jag ska uppåt igen” och sådana här 2.0-inlägg är så peppande och tröstande och stöttande. Jag SKA hitta mitt 2.0. <3 tack fina du för att du delar med dig! Kram!

  EnSofia 2015-10-30 20:59:00 http://ensofia.devote.se
  Svara
  • Svar på EnSofias kommentar.

   Känner igen mig så mycket, har åkt hem över helgen innan packningen börjar! Men jag tvivlar inte på att varken du eller jag inte kommer klara detta!

   J 2015-11-04 08:10:06
   Svara
  • Svar på EnSofias kommentar.

   Och vet du. Tack för att du är en så bra människa som kommenterar och peppar mig så jag får energi och engagemang att fortsätta. Kämpa på Sofia. Det kommer vara (och det får vara) mörkt ett tag, men en dag kommer du vakna och då kommer du känna att det känns liiite bättre och liiite enklare. Och den dagen, det är första dagen på resten av ditt liv. Exakt så är det.

   dasha 2015-10-30 23:21:50
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!