Laserfiffi (IPL) på Spa by us.

Nu händer det grejer… eller tvärtom. Händer inte så mycket i mina armhålor och fiffi. Det är lite hårstrån och tussar som sticker fram här och var. Detta är JUST NU. Det går ju i perioder och omgångar. Därför man måste hålla på så länge. Nu har jag nog kört ett år tror jag. Och det är totalt fem behandlingar. Eftersom hår växer i cyklar och det är x antal som är ”vilande” hela tiden så måste man hålla ut och kämpa. Jag satt och pratade med en tjejkompis om detta häromdagen och kom på mig själv att känna exakt såhär:
”OM det skulle vara så att det bara försvann ett årstår under varje behandling så skulle jag ändå fortsätta tills allt är borta, om det så tog mig fem år”. För grejen är den att ni som inte upplevt att det varit ett problem kommer aldrig kunna relatera till denna känsla att inte behöva raka sig under armarna varje dag. För om jag inte gjorde det så var jag ”mörk” i armhålan efter bara 24h. Två dygn ska vi inte ens tala om. Då var jag ”hårig”. Nu har jag så få och de jag har är ganska ljusa så jag skulle lätt kunna gå en hel vecka utan att raka mig i armhålorna. Den känslan… Den går inte att jämföra med något.

Om ni bokar IPL behandlingar på SpaByUs och anger mitt namn så får ni 20% november ut. Passa på och ta bort allt hår inför sommaren! 

(Jag har pausat två gånger för att man får inte göra benhandlingen när man är solbränd, och det är jag ju December-Januari och sedan Juli – September).

P1160202

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Some really excellent info, I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  watch free live horse racing 2023-06-26 18:44:55 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • We always follow your beautiful content, I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  carreras hipodromo camarero hoy 2023-06-26 06:27:47 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. bbc persian tv live

  horse racing streaming live free 2023-03-25 12:51:09 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. cnbc live stream

  racing.tv 2022-12-28 01:43:34 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live/

  is horse racing on tv today 2022-12-24 06:23:38 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing

  izmir evden eve nakliyat 2022-12-08 14:19:39 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • VARFÖR är människor så jävla taskiga och nedvärderande för!? Om Dasha skriver om sånt ni ogillar kan ni väl sluta klicka er in här, gäller inte bara detta inlägg utan överlag. På riktigt, hur sover ni på natten!?

  Josefine 2015-11-03 19:46:07
  Svara
 • Kan inte alla sluta vara så elaka. har ni inget snällt att säga så please var tyst.
  dasha du är världens coolaste tjej och jag blir både imponerad och inspirerad av ditt driv och ambitiösa arbete. att du är mitt i karriären, bloggar/instagrammar och uppdaterar ett flertal sociala medier varje dag – trots alla anonyma kommentarer från människor som ändå inte tillför något positivt. Du är en stark tjej och du har fått mig att sluta tvivla på mig själv. Du är som den storasystern jag aldrig fick men som jag alltid velat ha. Jag älskar dig och din blogg, allt från dina recept till ditt egna företag och dina outfits<3 ser framemor att få följa dig i många år framöver. Tack tack tack för att du bjuder på dig själv och delar med dig av livets alla stunder. kram!

  fanny 2015-11-03 19:27:21
  Svara
 • Hej bästa Dashis!

  Jag är en tjej på tjugo år, bor i en lite mindre stad med inte SÅ mycket jobbmöjligheter, jag har nyligen flyttat in min drömlägenhet (Min första!!) och i samma veva som jag var världens lyckligaste tjej vart jag den olyckligaste. Jag vart arbetslös pga arbetsbrist på mitt jobb. Så nu står jag här, varit arbetslös i ungefär en månad och mår PISS för 1) Orolig för att jag ska måsta säga upp min lägenhet 2) Självförtroendet finns inte längre, att vara arbetslös är verkligen en käftsmäll på självförtroendet.. Så nu till min fråga jag tror du kan ha ett vettigt svar på. Jag har blivit erbjuden att jobba krog några kvällar i veckan men är tveksam till att tacka ja, jag har ingen erfarenhet sen tidigare av krogsvängen, att jobba bakom baren osv osv. SAMTIDIGT som jag är i stort behov av pengar.. Hur tycker du att jag ska göra? Vad är för/nackdelar med att jobba på krog? Måste man vara på ett visst vis som person för att palla? Skulle verkligen behöva lite peppande ord och kloka råd från dig som är äldre och som faktiskt varit inne i den branschen.

  XO, älskar din blogg!

  L 2015-11-02 16:40:00
  Svara
 • ’Den känslan… Den går inte att jämföra med något’

  ………..

  ibland utrycker du dig på ett sätt som får dig att verka lite smådum, vilket du säkert inte är. Bloggen hade inte tagit skada av att du tänkte lite på språket, det är ändå ditt ’arbetsverktyg’

  H 2015-11-02 15:18:11
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Alltså, va? Visst att det inte alltid är perfekt språk på Dashas blogg men i just den meningen har jag svårt att förstå vad felet är, och då har jag läst svenska på universitetsnivå i tre år. Och helt ärligt, vad spelar det för roll om språket inte alltid är perfekt. Så länge man förstår vad som menas, och det gör du väl. Annars kanske det är du som är lite smådum som du så fint uttrycker det 🙂 Go Dasha, skriv som du vill, hellre ofta än perfekt tycker jag!

   Anna 2015-11-02 15:47:46
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    Haha men tack! Men vet du, när det kommer sådana här kommentarer tror jag det är någon i min närhet som är irriterad på mig och bara vill trycka till lite. Men tack för backup:en! Alltid älskad!!!!!!

    dasha 2015-11-02 17:06:47
    Svara
    • Svar på dashas kommentar.

     Men va, någon i din närhet som vill trycka till lite? Känns fett hårt att ha en sådan krets. Vet inte hur många ggr jag blir irriterad på människor i min närhet men skulle då aldrig någonsin kommentera något anonymt hos dem.

     FATIMA 2015-11-02 18:19:51
     Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    Det är inget tekniskt fel på språket just i den meningen, mer hur hon väljer att uttrycka sig, mer specifikt:

    Går inte den känslan (av att inte ’behöva’ raka sig mer än varje vecka) att jämföra med NÅGOT?

    För mig låter det så skevt, och jag tror att det bara handlar om oskyldig tanklöshet och den pepp hon tydligen känner över en hårfri fiffi MEN i dagens situation där så många människor har det så otroligt dåligt tycker jag (kalla mig för pretto och PK om man vill) att SKÄR SIG när man beskriver en så banal grej så.

    H 2015-11-02 16:39:39
    Svara
    • Svar på Hs kommentar.

     Men herregud allt är relativt. För mig har detta varit en jobbig grej i många år. Att inte använda kortärmad linne/klänningar. När jag shoppar köper jag alltid med lång arm bara pga det. Och bikini ska vi inte ens tala om.

     dasha 2015-11-02 17:08:36
     Svara
    • Svar på Hs kommentar.

     Förstår precis hur du menar H. Tror inte att Dasha på allvar tycker att känslan av en hårfri armhåla inte går att jämföra med något. Tycker också att det är en del klantiga uttryck här lite då och då.

     K 2015-11-02 17:06:08
     Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!