Vad inspirerar mig?

Jag får ofta kommentarer av er där ni säger att ni inspireras av mig och det gör mig så himla glad. Finns inga kommentarer som värmer och peppar mig så mycket som när ni säger att jag gjort något för er.

Jag tänkte jag skulle dela med mig av vad som inspirerar mig. Här om dagen fick jag hem denna box från Hannah och Amanda. Det är en box de satt ihop med sina favorit grejer. Det är en lyxig tvål och ett nagellack och tidningen ELLE bla. Läs mer om boxen här. De inspirerar mig. Imperiet de byggt är något som sporrar mig.

Mest av allt inspireras jag av olika svenska entreprenörer.  Min favoritpodd är ”Framgångspodden”. Det är en bekant till mig som heter Alexander Pärleros som driver den och kort sagt intervjuar olika entreprenörer. Och ingens historia är en annan lik och nu när man driver eget så är det mitt bränsle. Jag slukar allt som framgångsrika människor vill dela med sig av. Alla har sin historia och sina misstag man kan lära sig av och sina tips man kan omvandla och applicera på sitt eget tänk.

Vet ni hur många miljoner, miljarder kronor det ligger begravt på kyrkogårdarna? Det är för att många människor får bra idéer  men de förverkligar inte dem. Utan de blir begravda med sina idéer.  Det är läskigt att starta eget… Och kämpigt. Tungt och stressigt i många fall. Men i slutet av dagen är det helt fantastiskt. Så ut och fånga eran dröm. Försök inte hitta hinder, utan se lösningar i problemen. Puss!

perfectday  perfectday 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! watch horse racing online free streaming

  fiba basketball live 2023-07-07 08:31:59 https://freehorseracingtv.com/live2/fiba-basketball-live/
  Svara
 • Dasha du är så klok, redan i maj skrev du det här:
  http://dasha.metromode.se/2015/05/14/det-nya-preventivmedlet/

  hade varit sugen på att testa NC men bestämde mig för att fortsätta med p-piller efter det inlägget. Så läste jag det här idag: http://www.emmafrans.se/reproduktion/natural-cycles-effektivt-preventivmedel-eller-bara-en-ovanligt-dyr-kroppstermometer/ och är så himla glad att jag fortsatte med hormonerna trots allt 🙂

  Ebba 2015-11-03 09:50:53
  Svara
 • ELLER så kan man se det som förlösta DRÖMMAR som ligger begravda på kyrkogårdar.

  Osmakligt att dra parallelen till död och pengar, tror inte de tänkte på de pengarna på dödsbädden, mer om de drömmar de inte gick efter.

  H 2015-11-02 22:44:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!