Absolut Art i Dashas badrum.

Här står jag helt ogenerat och målar läpparna i mitt badrum med min nya tavla från Absolut Art i bakgrunden.

Är ni intresserade av konst? Jag tycker det är så himla glatt med konst. Men det är något jag lärt mig med tiden… Med åldern. Jag är uppvuxen med mycket kultur. Min mamma har alltid släpat (ja, jag upplevde det som släpat när jag var liten) med mig på olika konstutställningar och balett och opera. Otaliga timmar jag spenderat sovandes i publiken på Dramaten med mamma. Hemskt. Stolarna är inte gjorda att luta huvudet mot. Det var en smal kant och inte alls bekvämt.

Men idag är det helt annorlunda. På söndag ska jag och mamma på Fotografiska och sedan ska vi se en teaterpjäs och det ser jag otroligt mycket fram emot.

 absolut_art

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!
  Läste på twitter att du får mycket hat nu och tänkte bara försöka få dig på lite bättre humör.
  Låt ingen trycka ner dig för du är seriöst definitionen av perfektion. Du är så vacker att jag inte ens fattar hur det är möjligt, din blogg äger och din och Michaelas podcast förgyller mina dagar. Du gör ett grymt jobb och sluta aldrig med det är du snäll! Kram på dig i höstmörkret 🙂

  Julia Edvinsson 2015-11-05 16:07:41 http://Nouw.com/juliaedvinsson
  Svara
 • Hej, har inte du lagt upp något recept på köttsoppa här? Hittar det ej, men kan ha fel också hehe 🙁 annars, har du några tips?

  Emma 2015-11-04 22:49:28
  Svara
 • Vi lärde känna varandra i gymnasiet men det är först nu ett år senare som han har blivit en av mina närmsta vänner. För några månader sedan insåg jag hur mycket han betyder för mig och att jag älskar att spendera tid med honom. Försökte förtränga dem känslorna och tänkte att jag bara gillar honom riktigt mycket som kompis. För en månad sedan drack jag för mycket på en hemmafest, då satte jag mig bredvid honom höll hans hand och lutade mitt huvud emot honom. Det var först då jag insåg att jag gillar honom mer än som bara en vän. Efter den kvällen förändrades någonting mellan oss och det kändes helt plötsligt lite nervöst att träffas efter den händelsen. Har sätt flera tecken på att han kanske är intresserad men jag blir ändå osäker. Så fort vi sitter på caféer med våra vänner brukar våra ben nudda varandra under bordet och det har hänt några gånger, de senaste två helgerna har vi sovit tillsammans efter varje utekväll men det har inte hänt något mer än så, vi pratar nästan varje dag och jag tänker på honom varje dag.
  Senast nu i helgen frågade han ”har du haffat någon än?” när vi båda var ute på krogen, antar att han gör det för att han bryr sig eller ?
  Flera gånger har personer i vår omgivning frågat om vi är tillsammans, om det är vår låt som spelas på radion eller påpekat att han kanske är intresserad av mig. Samtidigt blir jag osäker för han frågar aldrig hur jag mår och det är jag som håller om honom när vi sov tillsammans och inte han som håller om mig. Hur fan vet man att ens bästa vän är intresserad på riktigt och inte bara ser mig som sin bästa vän? Vad ska jag leta efter för tecken? Tänker händer det så händer det och hade han varit intresserad hade han sätt till att få träffa mig själv och inte bara tillsammans med våra vänner. Kan även tillägga att jag är ganska blyg som person och att han är raka motsatsen han är öppen, social, har lätt för att ta kontakt med nya människor men jag har aldrig sätt honom med någon tjej, tänker att han kanske är osäker när det gäller tjejer?

  /förvirrad tjej

  Josefine 2015-11-04 17:00:00
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Jaaa du… Det här är inte lätt. Men du borde nog bara fråga rakt ut. Det är det vuxna och vettiga beslutet. Personligen hade jag nog inte gjort det dock… Hoppats på att han hade tagit ett steg. Han är ändå killen och han borde göra det tycker jag. Sen vet man aldrig om det hade fungerat eller inte. Och om man aldrig testat vet man inte heller ifall det var något där eller inte. Men detta är för svårt. Jag vet inte!!! Berätta vad du gör

   dasha 2015-11-04 20:56:27
   Svara
 • Asså Dasha!!! Måste verkligen säga att din blogg verkligen fått ett lyft denna hösten, kanske rentav redan i slutet av sommaren? Har läst din blogg flera år och det blir bara bättre och bättre med både kvalitén och uppdateringen. Superkul med Dasha 2.0 också, har påbörjat en förändring i samma steg. Hoppas du får en fin onsdag, kram från nöjd och glad bloggläsare. <3

  Hanna 2015-11-04 13:16:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!