Naken

Den här dagen har gått i ett!

När jag hade tränat med PT-Matilda Sats Stureplan upptäckte jag att jag hade glömt handduk hemma. Det som utspelade sig härnäst var hemskt.

Jag är inte en blyg person. Jag är väldigt okej med min nakenhet och det är inga konstigheter med det. Men att gå igenom ett omklädningsrum helt naken och in i duschen för att sen gå in till toaletten för att torka sig med toapapper var hemskt pinsamt. Stod länge och funderade över hur jag skulle gå tillväga. Skulle jag sträcka på mig och gå stolt helt naken igenom rummet med endast duschcreme i handen och in i duschen SOM OM det inte vore en grej? Eller skulle jag skyla mig lite så folk fattade att detta inte var en frivillig marsch…?

Ärligt vet jag inte hur jag gick för allt är en endaste dimma. Det var jobbigt att tassa in i på toaletten helt blöt och naken och torka sig och sen gå ut till skåpet HELT NAKEN. Jag kunde ju inte bära med mig kläderna in i duschen? Eller lämna dem inne på toan?

Där kan vi snacka om att vara exposed.

Nä fy det var ingen rolig upplevelse. Detta har hänt en gång förut, precis samma situation men minns inte om jag berättade om det här eller bara berättade för mina vänner.

 Bangerhead

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!