SVAR på frågestund del 1

Hurudan är din syn på män?
Förlåt om jag säger att jag inte förstår vad du menar för det gör jag inte. Alla män är inte likadana och att dra alla över en kant vore inte trevligt. Generellt tycker jag män är mest spännande varelserna som finns? Jag älskar dem. De gör mig arg, glad, ledsen, _nervös_ och massa massa mer.

897a3578bbe3444232b2494cb3465a65 

Bästa nattklubbar i Sthlm om man är 20 år?
Den är inte så lätt att svara på längre eftersom dessa klubbar inte intresserar mig över huvudtaget så om jag skulle vara ärlig har jag inte den blekaste tyvärr.

Vad hände egentligen med dig och din senaste pojkvän (ex numera) missat detta helt. kram!
Vi växte ifrån varandra. Väldigt odramatiskt och det finns inget skvaller i hela historien.

Är ditt hjärta helt igen? Hoppas det. Du förtjänar det bästa. Puss! <3
TACK. Japp det är det. Det var aldrig ”inte helt”. När man gör slut är det ju alltid ett misslyckade och det är väldigt sorgligt, men jag var aldrig hjärtkrossad eller dylikt… Såhär, jag hade aldrig gått in i ett förhållande med honom om jag inte trodde att detta var mannen i mitt liv. Men vi fungerade inte ihop.

Dasha! Är din kompis Erik singel? Det var längesen jag såg någon så snygg som honom!
Ja och ja! Han är både skit snygg och supersingel.
49758ae55884caa9f29f708e836fda04_980x0_c_85_s_v4

 Hej Dasha! Jag undrar om du kan beskriva lite hur det känns med löshåret Hairtalk so far? Jag har också testat Great lengths och tyckte precis som du att det slet för mycket på mitt hår… Ex är det svårt att sätta upp håret, hur är det att tvätta det, är det bökigt med produkter som det var med great lengths, behöver du byta snart etc etc. Rekommenderar du? Vill också säga att jag följt dig några år, tack för bra energi när man kikar in <3
Hej! jag skulle säga att det verkligen är skillnad på dessa två metoder som natt och dag. Jag ÄLSKAR Hairtalk. Älskar älskar älskar. Grejen med detta hår är ju att man ”flyttar upp” håret efter åtta veckor. Det har jag redan gjort. Så jag har samma hår i fortfarande och det är exakt lika fint som för några månader sedan när jag stoppade in det. Det är mycket lättare för huvudet än andra extensions jag haft innan. Det är liksom inte ”tungt”. Sen är det såklart lite jobbigare att föna än det korta håret jag hade innan (mitt egna) men det är det värt all dagar i veckan. Ser inte mig sluta med Hairtalk på ett väldigt bra tag.

Ska du fixa någon typ ”häng med mig” dag någon gång?? t.ex. att man får hänga med dig i sthlm, sitta på rest/caféer och du få tjöta om dig själv en hel dag! Cause i wanna come!!:D
OJ hade ni velat det? Hade jag aldrig tänkt mig att någon skulle vilja. Hur skulle en sådan timma se ut? Kommentera gärna!

Dejtar du någon? Tips på tv-serie? Film?
Nä jag dejtar ingen. Varit på en dejt sen jag blev singel, hehe. Gästar en podd som kommer ut nästa vecka tror jag då berättar jag om denna dejt mer detaljerat. Lovar att länka så ni får höra.  Jag tittar på Bron, tittar om Gossip Girl och så följer jag Greys Anatomy just nu.  

Vad har hänt med din bästis Becca? Försvann hon med Dasha 2.0?
Haha ja det gjorde hon. Nej men såklart inte inte hon försvann med Dasha 2.0… Hon har bara varit väldigt upptagen på sista tiden. Men jag var hemma hos henne och lekte med dem i torsdags. Följ mig på Snapchat, där uppdaterar jag oftare och där syns hon hela tiden.  Bjuder på en jättegammal bild på oss från 2007.

article_image_b29a6b8cdad2d390  

Känner att jag verkligen behöver dina bästa dejtingtips! Eller tips generellt kring dejting. Känns som livet står still och jag vill verkligen träffa någon. Har dejtingappar och tänkte börja bli mer aktiv där och gå på dejter. Vad har du för tips, vad tycker du är viktigt att tänka på när man är på dejt? Hur visar man sig intresserad och hur flörtar man? Man ska ju vara sig själv på en dejt såklart, men undrar även lite om du har nåt bra tips på hur man kan vara/göra? Prata om? Vore så glad om jag fick lite hjälp på traven. <3
Vi pratar om just detta i podden jag är gäst i så länkar när den kommer ut får ni höra.

Hur gör man för att ”lära sig” att bo själv? Liksom att trivas, må bra och ha lust att laga mat osv trots att man bor ensam. Har aldrig bott själv, men måste nu göra det. Tack för bästa bloggen!
Ja, du.. Man lär sig bara av sig själv. Finns inte några genvägar till att trivas med sig själv. Det är bara att sätta igång och börja umgås med dig själv. Jag brukar försöka göra det mysigt för mig själv. Även om jag är bara med mig själv. Tänder ljus och lagar en middag istället för att köpa med mig en pizza hem.  Jag tror bästa tipset är att engagera sig. Tror ofta många tänker ”orkar inte, är ju bara själv”.

Hur kommer man över ett breakup?
Världens tråkigaste svar; TID. Att läka något man behöver komma över kräver tid. Sedan är det alltid ett plus att sysselsätta sig med vänner och kanske tom ett plåster.

Vilket är nästa steg i livet?
Vad bra och seriös och svår fråga.  Nästa steg är flytten. Det kommer bli ett stort steg i mitt liv. Sedan sitter vi i full process för rekrytering av projektledare till Helium. Det är också väldigt stort steg. Anställa personal. I februari kommer vi bli hela fem personer på Helium.

helium

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Definitely, what a great blog and instructive posts, I definitely will bookmark your site.All the Best! laurel park live stream

  www.newsmax.com live 2023-07-15 05:36:39 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Hej Dasha,

  Kunde inte undgå att bli lite nyfiken kring ditt svar om din vän Erik haha. Han verkar vara en så härlig och glad person, vad skulle krävas för att bli ihop-parad på ett glas vin med honom? 😉

  Kajsa 2015-11-10 16:51:36
  Svara
 • Hej Dashy!
  Söker Helium praktikanter till våren?
  xxxx

  Amanda 2015-11-09 23:12:09
  Svara
 • Hej Dasha! Måste bara fråga var kommer den fina klänningen ifrån som du hade i lördags? Såg den på margaux’s snap och blev helt kär!

  Julia 2015-11-09 19:07:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!