Min nya besatthet är…

RAMEN SOUP.

Jag åt lunch med Josef för några veckor sedan och då presenterade han mig för Ramen Soup. Soppa är en av mina favoriträtter. Jag älskar soppa. Det är något mysigt över att äta en varm soppa när det börjar bli kyligt ute.

Jag har lagat denna soppa två gånger nu. Första gången var det till Becca och fröken Becca är riktigt kräsen när det kommer till mat… Så att hon tyckte det var ”jättegott” är riktigt bra omdöme. Igår fick mamma smaka den och hon gillar det mesta men hon frågade många frågor, hur jag hade stekt kycklingen och vad det ena var för smak och det andra – ja, men det var bra betyg därifrån också.

Jag har fotat av receptet till er och ni får det ikväll. Så har ni en ganska enkel men smakfull middag framför er till helgen kanske.

ramensoup

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!