Gratis handledarkurs.

 

Hej bloggen.

Ni vet ju att jag började kika på körkortet men sedan bestämde jag mig för att flytta och det blev tokmycket på jobbet och nu detta med Tiara… Så vi bestämde oss för att Maxinne börjar med körkoret och sedan när hon är klar (deadline i Mars) så tar jag över. Men nu bad Kevin mig på Östermalmstrafikskola  (där både jag och Maxi ska köra) ifall jag inte kunde tipsa om att de nästa onsdag har en  handledarkurs helt gratis.

Så ni som sitter där ute i stugorna och funderar har nu ett ypperligt tillfälle att ta tag i detta. Ett körkort är ett så rimligt nyårslöfte. Maila Kevin på [email protected] för mer info eller bara anmälan.

heliumstudios

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Nu kanske inte du har möjlighet att ta ledigt rakt av i två veckor, men vill i alla fall slå ett slag för intensivkurser. Wow vad jag inte ångrar att jag gjorde en sådan. Hade så svårt för att komma igång på riktigt och ta tag i det, men sen bokade jag en intensivkurs och tog helt ledigt från allt annat. Hade bara övningskört 4 ggr innan intensivkursen och efter två veckor så stod jag där med körkortet i handen. Var riktigt skönt för mig att inte ha NÅGOT annat att fokusera på under denna tid förutom körkortet, inget jobb, ingen träning. Alla är olika men detta funkade otroligt bra för mig. 🙂

    Emelie 2015-11-18 13:44:48
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!