Måndagspepp med eran DASHA

Det är faktiskt helt otroligt att jag fortfarande får runt tio kommentarer i veckan angående min och Fornis gamla podd. Men för er som vill höra mig i en annan podd fast med samma ämne så har jag goda nyheter. Jag gästade nämligen podden ”Måndagspepp” med Hanna och Ellinor för någon vecka sedan.

Resultatet blev ”Dejting med Dasha”. De grillar mig på Dasha 2.0 och jag berättar om min enda dejt jag varit på sen jag blev singel och hur flörtar man egentligen? Och den svåraste frågan av dem alla – vart träffar man killar?

måndagspepp

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • very satisfying in terms of information thank you very much.crackstreams horse racing

  news max live stream 2023-07-15 04:42:35 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Åh har redan lyssnat på den två gånger! Så bra 🙂
  Saknar verkligen eran podd och skulle bli överlycklig om helst du och Michaela startade en ny men annars du och någon annan 😀
  Kram på dig fina dasha <3

  Alicia 2015-11-25 10:34:48
  Svara
 • Gud vad jag har saknat dig podda! Hoppas verkligen du börjar igen 🙂

  Emelie 2015-11-21 10:56:21 http://www.emeliesivertsson.for.me
  Svara
 • Tycker du verkar vara en grym tjej, men kom igen, sättet du pratade om ”en svart taxichaffis” fick mig att tappa respekten

  Fia 2015-11-19 10:48:07
  Svara
 • alltså L Y C K A N när man läste detta, då har jag en podd att se framemot. may sound weird, men du är en himla härlig person att ha som sällskap på tåget hem i öronen.

  Martina 2015-11-19 08:49:45
  Svara
 • Men Gud va bra du är!! Älskar att du försvarar Tinder så hårt och står på dig med vad du tycker (höll för övrigt med i ca allt), det märktes att det var lite ålders- och erfarenhetsskillnad på dig och dom.. 🙂 Du borde starta en egen pod tycker jag! Kraam <3

  Matilda 2015-11-18 19:57:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!