Premiär för Telefonkungarna!

Just nu jobbar vi med HalebopHelium. Jag är så glad för detta samarbete för deras reklamer ligger mig riktigt varmt om hjärtat. För det är just det som är grejen, bara för att det är reklam så behöver det inte vara trist. Halebop jobbar mycket för ett kärleksfullare internet.

Nu har de producerat en kortfilm om ett gäng unga killar (14 år) som vill utplåna nättrollen. De ber sin syster om hjälp att ta fram sajten Lovecorrect som omvandlar de fula meningarna som ”Jag ska våldta dig” (jo, tänk att vi som har en blogg utsätts för sådana här kommentarer) kanske blir ”Jag ska värma dig”.

Testa sajten du med. Du kommer bli glad.

Ska ni se något idag så är det denna kärleksfulla kortfilm som kommer lämna spår i hjärtat på dig:

(Detta är ett samarbete med Halebop)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!