Julklappstips till mannen i ditt liv (bror, bästis, bf, pappi)

Åh kom på att jag glömt berätta för er om ett event vi anordnade för några veckor sedan. Det är ett företag som heter Shirtonomy och de tillverkar måttsydda skjortor för världens rimligaste pris.

Man kan beställa skjortor på två olika sätt av dem. Ena är att man tar alla mått själv och fyller i en profil på deras sajt. Eller så kan man besöka deras showroom på Östermalm (mittemot Moodgallerian) så hjälper de och måttar åt dig. Sedan har man en färdig profil på deras sajt (man skapar ett konto) så om man vill beställa några fler skjortor efter ett tag så behöver man bara fylla i färg och material så får man alltid en skjorta som sitter perfekt?! Hur härligt (och speciellt för män som inte brukar älska att shoppa).

Och bästa är att det kostar från 700kr. Och det är toppen material. Inga billiga trådar. Jag tycker detta är en magisk julklapp till mannen i ditt liv som kanske är din pappa, bror, bästa vän eller boyfriend.

 

shirtonomy shirtonomy shirtonomy shirtonomy shirtonomy shirtonomy shirtonomy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!