Sällskapsspel, kärlek till Tacos och Bubbles and Brunch. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LÖRDAG:

(Vi hoppar över fredagen för jag mådde inte toppen då och vaknade lördagen överlycklig över att jag förmodligen bara åkt på en matförgiftning. Jag bestämde mig för att ta lite frisk luft och bli människa. Har en ny powerwalk-jacka som jag är så nöjd med. Den ser ni på bilden under och den kommer från Áhkká. Till den hade jag mina glittriga byxor från PUMA.

P1180376

Och eftersom att regnet öste ner invigde jag även min nya regnjacka. ”Finns inga dåliga kläder osv”. Denna kommer från BOMÄRKE.

P1180371

Ett ett samtal med Erik och ett med Johan ändrade jag mode och bytte om till klänning och klackar. Åkte på fördrink hos Johannes och sedan dansade vi bort dagen på Bubbles and Brunch.

  
Här är jag överlycklig för jag fångat en ballong! Tänk vad lite som krävs för att göra denna dam glad ibland.

SÖNDAG:

Titta vilka fina blommor jag fick i fredags? Då var man glad… Åt givetvis en tacotallrik till lunch eftersom man var lite, ”trött”.


Men på kvällen skulle jag på adventsmiddag hos en kompis. Vi var ungefär tolv personer men hälften hade ungar så de droppade av och när vi bara var fyra kvar spelade vi detta nya spel. Det heter HINT och det var jätteroligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!