…så var hon bara en.

Nu är det bara Bella kvar.

Jag tänkte ni kanske undrar hur allting gott med henne. Och jag kan berätta att hon äter för kung och fosterland. Mamma och jag har skämt bort henne med extra god mat. Och på ett klassiskt vis försökt döva känslor med mat, ni vet. Så jag tror hon gått upp något kilo på ett par veckor bara. Men hon mår bra. Hon är bra. Hon kändes lite vilsen första dagarna… Hon är ju Tiaras valp. Så Tiara har alltid funnits i hennes liv. Hon är lite mer än fem år och det är ganska länge för en hund.

Hon mår i alla fall bra. Det är huvudsaken. Lite tjockis men hon mår bra. Nu ska vi alla sluta tröstäta och börja röra på oss mer. Speciellt Bella. <3

Bella

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!