Helt slut.

Jag lever på lånad energi. Jag tror på ricko jag inte sovit ut på över tre veckor. Minns inte när jag bara fick sova senast. Det har varit total stress i tre veckor. Och de kvällar jag kunnat lägga mig tidigt har jag inte kunnat somna pga stress.

Men vet ni, idag är sista dagen av stress. Imorgon åker jag till Costa Rica och sedan blir det Miami över nyår. Costa Rica blir hälsoresa. Ser framemot att inte få prata innan klockan 12. Och att bara äta nyttigt och yoga loss. Sträcka ut hela kroppen ordentligt. Sedan kommer Miami i sex dagar. Där ska jag glittra loss. Byter sand mellan tårna till skyhöga stiletter och korta paljettklänningar.

Livet resa. Först ska jag bara jobba undan sista på kontoret. Ikväll medan jag packar ska ni få bildregn från NYC, världens huvudstad.

YUCMENY

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!