Jullunch på Villa Godthem med Glossybox.

Visste ni att 1% av alla tjejer i Sverige får hem en Glossybox? Är inte det helt otroligt.

Förra veckan precis innan NYC så anordnande vi på Helium Studios en jullunch på restaurang Villa Godthem åt Glossybox. Om det är någon som missat vad Glossybox är så ska jag berätta det för er. det är en premienationtjänst där man får hem några olika skönhetsprodukter varje månad som man får testa för endast 139kr. Hur glatt?

De lanserar en Positivitetsbox nu och därför gick hela lunchen i en positiv anda. Alla fick tex en Fortune Cookie med en personlig text inuti och sedan gjorde vi om den gamla ”secret santa” leken. Egentligen ska ju alla köpa en present för x antal kronor och så lägger man alla paket i en säck och så får alla dra en julklapp så vet man inte vem man fått den av. Men vi gjorde om den leken lite. När alla kom fick de ett kuvert med någons namn på som de skulle skriva något positivt om. Sedan lämna in brevet till mig och så delade jag ut det till respektive. Så alla fick en hemlig komplimang från sin secret santa. Visst är vi kreativa på Helium? 😉

1.3 33 1.6 29 60-1 59 60 40 55  15 70 MG_13261 27

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!