SNIPH – julklapp till den som har allt.

Okej detta är världens roligaste tjänst. Speciellt för någon som mig. Ni som följt mig länge vet att jag använt samma parfym forever. I stort sett hela mitt ”vuxna liv” vilket jag räknar på ca 9 år. Men i samband med Dasha 2.0 så bestämde jag mig för att byta. Jag bytte till Armani Si vilket jag tyckte var en tung doft. Men efter att pratat med Lisa, grundaren till Sniph förstod att Armani Si är en söt doft. Och i samma kategori som min första parfym. Efter mötet med henne förstår man varför vissa människa jobbar med vissa saker. Dofter är hennes passion. Hon kan allt och lite till om parfymer. Att höra en sådan här människa tala om sin passion i livet gör en helt pirrig.

SNIPH är en prenumerationstjänst för doft som gör det enkelt att upptäcka nya dofter. De skickar en ny doft i månaden baserat på information du lämnar till dem. Det finns olika kategorier man hamnar i så att det ska bli rätt (baserat på vilka dofter du gillar innan).  Ni kan läsa lite mer ’’frågor och svar” här.

Men just nu har de en gift box! Då får man två dofter (flaskorna är 7ml och det är uträknat att de ska räcka en månad) i boxen och sedan får personen som får denna ljuvliga present välja en tredje när den blir medlem. Hur glatt? Kika på boxen här.

SNIPH

Detta är ett samarbete med Sniph. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!