Det exotiska Santa Teresa

Vi är verkligen i en exotisk miljö. Det är inte exotiskt som Thailand utan tio resor mer hardcore. 

Costa Rica, Santa Teresa är inget för den känsliga. Här gäller det att embrace:a allting. Det springer omkring meterlånga leguaner (eller varaner, vet ärligt talat inte vilket av dem det är) och ekorrar i regnbågens färger. Vågorna är meterlånga och strömmen i havet starkare än herkules. Men har man ingen problem med sådana saker är detta en av få välbevarade paradis i våran värld. Allting är väldigt rent och ”icke turistigt” om man får säga så. Inga menyer är på svenska eller ryska (lol). Finns inget i närheten av McDonalds och mina Redbull Sugarfree fick jag tag på men de fick leta riktigt långt bak inne på Supermarketen

Jag har hittills haft det så underbart och precis börjat stressa ner så ärligt talat glömt fota något alls. Idag ska jag vara bättre. 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag älskade Santa Teresa när jag var där, det enda vi gjorde under dagarna var mest att sova och äta så man var riktigt utvilad efter. Riktigt bra avslappning 🙂

    Bella 2015-12-20 20:17:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!