Håll i hatten vilken natt

Efter solhänget köpte jag och Josef med oss massa gott och la oss i sängen för perfekt bakishäng. Till våran stora tur började ”Baksmällan” precis när vi satte på tvn. Hur perfekt? Så vi låg och skrattade ikapp tills vi bestämde oss för att äta middag på ett ställe som hette ”Bodegan”. Ett snabbhak som serverade magiska tacos. Superbilligt. Sedan skulle de visa mig en bar som låg ”där bakom” (hänger med ett gäng kompisar här, var på en bor i Miami). 

Nej alltså HÅLL I HATTEN. 

Då kommer vi in i värsta klubben. Man går in genom en bajamaja-dörr, förbi en pissoar och sedan in i sinnes bar. Spelade bara old school hiphop och en del nytt. Så vi körde på en sådan brakfylla där inne. Det var så roligt tror vi dansade non stop i flera timmar! Vi tänkte ju bara äta lite bakismat. Helt osminkade, hade inte tvättat håret. Inget legg. Men ni vet, gick ner i de kläderna som låg framme för trodde vi skulle vara hemma inom 40 min typ för att däcka. Trillade in vid 05-tiden istället. Sedan skulle jag lära Josef göra stående brygga (yoga-pose). Gick sådär. Vi vad riktigt runda om fötterna, så att säga. 

Hela denna bar/upplevelse har jag dokumenterat på SNAP! När Josef och Daniel står k pissoaren tex. In och kika! dondasha heter jag där. 

   
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!