Prio två i mailkorgen.

Nu har jag varit hemma några dagar men bara två riktiga jobbdagar. Sen var det en röd dag och helg som tur är. För min jetlag var verkligen absolut helt brutal. Jag somnade jättetidigt på kvällen men vaknade sen vid 01-02 på nätterna och låg vaken till 06-07 och då somnade jag om igen… Nu har jag kämpat mig igenom denna dag men tog en powernap på hela två timmar på soffan på kontoret TROTS en kaffe och en redbull. Men jag såg inte vad jag läste på datorn längre. Allt blev nästintill suddigt och inget fastnade.

Nu är jag hemma och ska ta tag i ”prio två” av mailen som kommit in under ledigheten. Jag har delat upp allting i tre delar. ”Brådskande”, ”Prio två” ”Om jag orkar”. Om jag orkar är sådant som egentligen inte är viktigt. Ni vet, inbjudan och frågor om bud och sådana saker. Sedan finns även de mailen som inte är i någon mapp som jag givetvis svarade på en gång på under semestern.

Jag ska även visa er lite bilder från Miami och Costa Rica tänkte jag. Jag ska inte överdriva det men hann inte idag på kontoret och på datorn hemma har jag absolut inget minne kvar, kan alltså inte ens spara ner två fem bilder.

Imorgon ska jag äta middag med den här tjejen och det ska bli så mysigt att träffa henne.

margaux dietz

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!