Klagomål.

Fick lite klagomål att bloggen är ”hattig”. Med all rätt. Jag vet och jag tar verkligen åt mig. Men inte riktigt kommit in i vardagen än. 

Men idag började jag med riktiga vardagen och imorgon kommer jag tom ha tid för bloggen! Det lovar jag. Just nu vandrar mina tankar till min nya lägenhet. 

Saknar den gamla något otroligt. Att flytta är verkligen inte glatt. Jag minns att det var hemskt förra gången med. Jag minns att jag inte kände mig hemma på över ett år. Jag hade dåligt samvete och mådde dåligt över lägenheten i ett år. Renoveringen gick över budget ganska mycket, det var jobbigt. Renovering är riktigt tungt. 

Men på fredag får jag äntligen packa upp min lägenhet som just nu står i ett förvar som kallas ”Smartboxes”. Så jävla smidigt! De kom med en låda (enorm) och så packade vi in allting och så körde de iväg den och på fredag kommer denna låda levererad till mig innehållande mitt freakin liv. 

Fick det tipset av Petra. Vet att hon också använder sig av dem nu när hon flyttar ut men inte får flytta in i sin nya lägenhet än. 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Tack snälla för att du skriver om baksidan med att flytta. Jag själv flyttade i somras, det var första gången jag flyttade mellan egna lägenheter och jag undrade varför ingen varnat mig att de kunde vara så tufft! Jag har bott i min nya i 4 månader, och även om den är finare och större egentligen, så saknar jag min gamla hela tiden. Lycka till med allt! Kram

  Sara 2016-01-12 19:43:57
  Svara
 • Men va? Vad är det för fel på folk som klagar, hjälp.. Klart vi saknar dig när du inte uppdaterat, men du är inte mer än människa och ibland finns det inte tid eller ork. Passar det inte så kan väl folk sluta läsa helt.

  Stephanie 2016-01-12 12:45:57 http://www.stephaniehak.com
  Svara
 • Jag håller med Erika. Vi ska vara glada att du över huvudtaget delar med dig av ditt liv. Tycker att din blogg är jättebra oavsett om du bloggar mycket eller lite. Det är ingen mänsklig rättighet att kunna läsa många blogginlägg varje dag, det är ett privilegium.

  Lycka till med flytten! Kram

  Lina 2016-01-12 12:12:05 http://Linanilsson.se
  Svara
 • Tråkigt att folk känner så, men det kanske tyder på att livet kommit emellan (vilket de flesta ju har förståelse för)? Så alla ”hattisar” kanske borde klara sig en dag eller två utan att klaga, det är min mening ;). Läser man din blogg så vet man att du haft mycket den senaste tiden också, så varför lägga ännu en stress på dig med att nästintill kräva att du ska uppdatera…?!?! Nej, fattar inte det där helt… Kram kära du!

  Catarina 2016-01-12 10:57:25 http://novoyoga.blogg.no
  Svara
 • Hej Dasha! Blev nästan sur när jag läste att du fick klagomål på din blogg! Ta inte åt dig! Du är snäll och delar med dig av ditt liv,och då klagar människor att du inte gör de tillräckligt bra! Jag tycker iallafall att både du och din blogg är grymma, och du är sjukt starkt! Kram!

  Erika 2016-01-12 08:02:03
  Svara
 • Vi har överseende 🙂 Lycka till med allt! Att flytta är ett stort projekt, men allt landar bra tillslut.

  Sara Kylhed 2016-01-12 07:50:01 http://www.nouw.com/sarakylhed
  Svara
 • Jag tycker din blogg är grym. Du är grym. Din snapchat är fet!

  Gillar dina djupa och reflekterande inlägg bäst men fattar att du inte kan skriva såna hela tiden. Kör hårt!

  Lovisa 2016-01-12 03:33:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!