Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Till alla andra kärleksknarkare i mitt lilla forum 

Det är ju allmänt känt att man lyssnar på mycket podcasts under semestern. Jag älskar verkligen Sommar– och Vinterpraten från P1. 

Det starkaste jag någonsin hört är av Alice Teodorescu. Det handlar kort och gott om Kärlek. Och hon jämför kärlek med idag och för 50 år sedan. Är en like på instagram helt oskyldigt eller är det tex ett statement? Att man nuförtiden kanske inte borde säga ”Tills döden skiljer er åt” när man gifter sig utan istället ”Tills någon av blir kär i någon annan”. 

Jag lyssnade på detta vinterprat fem gånger och grät och log och hade vrålångest inför det. Var tvungen att lyssna om och lyssna om för det var så många olika saker Alice sa som träffade mig. Och jag behövde få dem att sjunka in. I vilket fall vill jag starkt rekommendera det. Finns säkert i alla podcastappar osv. Men här finns direktlänk till Sverigesradio

   
    

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tusen tack för att du tipsade om detta fantastiska avsnitt! Jag blev tagen med storm!

  Måste även tillägga att jag idag lyssnade på det sista avsnittet på din och Fornis podd efter att ha strecklyssnat alla avsnitt för andra gången. Lika ledsen denna gång för att det inte fanns mer, mer, mer! När kommer matprogrammet ni talade om? Jag kan se er framför mig: laga mat, garva och dricka rödvin och bubbel.
  Jag hade kollat.

  Tusen kramar.

  Elvira 2016-01-13 15:07:40
  Svara
 • Lyssnade idag och herregud så bra! Tack för tips!

  Lovisa 2016-01-13 02:56:19
  Svara
 • Har haft gråten i mig i två dagar nu, men inte haft något att gråta till. Har vaggat mig själv i sängen i en halvtimme nu, grät okontrollerat och släppte på alla mina inre känslor. Känner mig ren och stark nu. Det när hon pratar om ensamheten, träffade mig totalt. <3

  Linn 2016-01-12 16:13:38
  Svara
 • Hej Dasha,

  Ingen kommentar på specifikt detta inlägg, men ska äta på Papa första gången ikväll, vad rekommenderar du på menyn? 🙂

  Kajsa 2016-01-12 13:35:09
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!