Brunchin’

Såhär hade man kunnat vakna upp idag va? Men istället låg jag och vred mig i sängen till så sent som vid 03-inatt. Då la jag mig helt utmattad vid 23-tiden först. Men det är en total torktumlare i huvudet för tillfället. Den snurrar bara runt runt runt. När jag la ner mobilen vid 23 där så höll ögonen på att gå i kors av trötthet. Men sen var det som om någon bara tryckte på knappen till torktumlaren så var den igång. Runt och runt runt med alla möjliga tankar. Nu måste denna stress lägga sig faktiskt. Ska lägga varenda sekund denna helg på att packa upp och bo in mig. 

Nu ska jag äta en lunch med Maggan och sen leta efter en stege som når upp till min 4m i tak. 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Pretty! This has been a really wonderful post. Many thanks for providing these details. watching live horse racing

  news max live stream 2023-07-15 10:42:38 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Very well presented. Every quote was awesome and thanks for sharing the content. Keep sharing and keep motivating others. live streaming horse racing free

  pba live streaming free 2023-07-07 13:54:37 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Dasha! Ville bara skriva och önska grattis till att du äntligen fått flytta in i lägenheten – hade problem med boende i höstas och känner verkligen igen mig i stressen som liksom sitter gjuten inombords när man inte har en fast punkt. Hoppas du får nothing but love och glädje i ditt nya hem!

  PS. Var förbi Papá igår och minns att du rekommenderat det stället – hur nice!? Var sån bra musik och stämningen ledde till pangkväll. Kram!

  Elsa 2016-01-16 14:15:24
  Svara
 • Känner med dig… har samma problem med tankar och stress, men lite tvärt om att jag vaknar tidigt.. jättejobbigt för man blir så trött så hela dagen blir ju förstörd känns det som. Den där stressen är inte nådig! Hoppas du får en bättre natt inatt! Kram bästa Dasha. <3

  Mikaela Mörnesten 2016-01-16 12:29:11 http://nouw.com/mikaelamornesten
  Svara
 • Var exakt samma för mig inatt 🙁 och så vaknade jag vid 10 idag med världens huvudvärk. Nej usch för sånna här nätter!

  Önskar dig trots det en fantastisk dag, bara vädret gör ju att man glömmer bort den jobbiga natten, typ.

  Eleonor 2016-01-16 11:36:15 http://[email protected]
  Svara
 • jag ska bespara dig tiden att hjälpa leta efter en stege. Hade liknande problem. Till sist upptäckte jag att K-rauta är de ända som har en tillräckligt hög steg för rimlig summa. Har själv 5m i tak 🙂

  Cocaroripopsosonon 2016-01-16 11:32:19
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!