Helt otroligt

Det är faktiskt helt otroligt vilket race jag och mamma kört denna helg. 

Vi har gått upp vid 08 och packat upp till sent. I fredags till 23 men i igår till 02. Så vi är mer eller mindre ”klara”. Det står lite grejer här och där men alla kartonger är uppackade! Garderoben/hallen är helt klar! Badrummet med, än sålänge. Ska bygga till några fler skåp där inne. Det kommer ske nästa vecka. 

Nu tog jag mamma till Sturebadet för två välbehövliga massage. När vi kommer tillbaka till lägenheten ska vi bara slänga massa svarta sopsäckar och kartonger och göra i ordning i källaren. Sen börjar det faktiskt lika ett hem. Sovrummet var klart redan i fredagskväll. Det var det första vi gjorde. Jag har tom fått lite inflyttningsblommor, av mamma. Snart så, snart är vi hemma.  

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!