Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mötesonsdag. 

Igår hade jag mötesmarathon. Jag gillar egentligen inte att ha fler än två, max tre viktiga möten per dag. För det tar så mycket på psykiska krafterna. Att lyssna, komma med input/idéer GE av sig själv. Då pratar jag om de säljiga mötena. Interna är det inga konstigheter med de är mycket mer avslappnande. 

Först hade jag ett möte på Brillo med några stora chefer som jag inte riktigt kommer berätta för er om än. Sedan åkte jag till Södermalm och Walters kontor Honesty för ett annat möte. Där prickade jag av en intensiv recap först med min kompis Isa och sedan hade jag möte med en tjej som heter Gabriella som jag innan bara haft telefon- och mailkontakt med. 

Efter detta hade jag bokat in en lunch med Walter. Vi åt på Steam i Mariatorget som enligt mig har de godaste Ramen Soup i stan. 

Efter lunchen promenerade vi till Red Bull kontoret och hade ett annat möte med Josef. Vi pratade om Påsken och den kommande våren. 

   
  Red Bull har ett häftigt kontor. Här hittade jag och Walter två gungor tex. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Snälla börja piffa med Michaela igen!!

  Moa 2016-01-21 22:13:49
  Svara
 • Men gud vad snygg du är!!!

  Mimmi 2016-01-21 17:03:25
  Svara
 • Alltså, Dasha. Du är så jävla snygg. Har alltid, alltid tyckt du har varit supersnygg men, herregud, nu är du 10/10. Fullpoäng. Ditt hår, din klädstil, allt har fallit på plats och det klär dig så himla bra.

  Vill bara att du ska veta det här, dels för att alla ska få veta att man ser fantastisk ut, dels för att jag uppriktigt tycker det.

  Ha en superhärlig dag. Kram.

  Hanna 2016-01-21 15:09:39
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!