Mötesonsdag. 

Igår hade jag mötesmarathon. Jag gillar egentligen inte att ha fler än två, max tre viktiga möten per dag. För det tar så mycket på psykiska krafterna. Att lyssna, komma med input/idéer GE av sig själv. Då pratar jag om de säljiga mötena. Interna är det inga konstigheter med de är mycket mer avslappnande. 

Först hade jag ett möte på Brillo med några stora chefer som jag inte riktigt kommer berätta för er om än. Sedan åkte jag till Södermalm och Walters kontor Honesty för ett annat möte. Där prickade jag av en intensiv recap först med min kompis Isa och sedan hade jag möte med en tjej som heter Gabriella som jag innan bara haft telefon- och mailkontakt med. 

Efter detta hade jag bokat in en lunch med Walter. Vi åt på Steam i Mariatorget som enligt mig har de godaste Ramen Soup i stan. 

Efter lunchen promenerade vi till Red Bull kontoret och hade ett annat möte med Josef. Vi pratade om Påsken och den kommande våren. 

   
  Red Bull har ett häftigt kontor. Här hittade jag och Walter två gungor tex. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!