Winter is leaving.

 

Nu är det nollgradigt i Stockholm.

Vad tror ni? Är vintern förbi? Jag tillhörde nog en av de få som inte led när det var sådär superkallt. Som jag nämnde tidigare investerade jag i en riktigt varm jacka och det är jag överlycklig för. Så jag såg tom fram emot att det skulle komma lite kyla och snö så jag kunde få användning för den. Och det har jag fått. Den har värmt min lilla rumpa när det var minus 17 grader.

IMG_6181 IMG_6186 IMG_6188

 

Köpt i NY: Keps
Parajumpers: Jacka
Zara: Byxor
Nike Wedges: Skor
Chanel: Väska

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • very satisfying in terms of information thank you very much. fiba afrobasket live stream

  pba live streaming free 2023-07-07 12:42:05 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Ja, är det äkta päls är det tyvärr förkastligt… Cred till Petra som lämnade tillbaka sin kappa med pälshuva! Gillar din blogg men päls går verkligen bort.

  Och innan maffian drar igång och säger att ’om man inte är vegan så har man inte rätt att kritisera’ (de kommentarerna kommer alltid). Jag ÄR vegan. Så var det avklarat. Borde dock vara tabu även för köttätare att stödja pälsindustrin med tanke på hur den ser ut. Har besökt minkfarmar i Sverige och skulle aldrig stödja detta.

  Linda 2016-01-26 13:02:01
  Svara
 • Att moderna människor är så ointelligenta och väljer att bära äkta päls är en gåta. Väljer man äkta päls är du helt enkelt en mycket egoistisk person som inte kan se till andra varelsers välbefinnande och rätt att leva. Riktigt risigt…

  Isa 2016-01-26 09:35:49
  Svara
 • Hej! vet att jag kanske är lite väl cray cray nu, men fått dille på linssoppa och har för mig att du för flera år sen la upp ett recept på din bästa linssoppa? I need! (försökt googla utan framgång 🙁 )

  Salle 2016-01-26 00:11:10
  Svara
 • Du har en superfin polotröja på dig på snapschat! En grå, vart kommer den ifrån? 🙂

  Claudia 2016-01-25 18:17:18
  Svara
 • Hur ser din på användande av päls? Uppenbarligen är du inte emot det, men vore intressant att höra dina tankar kring dess miljöpåverkan och framför allt dess industri. Kram!

  Agnes 2016-01-25 17:23:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!