Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Rolex, Datejust

Här är min nya älskling, min Rolex Datejust.

Jag har tittat och varit sugen på en Rolex halvguld i ungefär tre år. Så när jag blev tipsad om Luxurywatches (eftersom jag har hela fem kompisar som köpt klocka där) så hittade jag denna på deras sajt och dagen efter gick jag och mamma till deras butik på Grevturegatan och jag testade och klämde i lite mer än två timmar medan mamma pratade med en man som heter Tony som jobbar där.

Det var en sådan härlig upplevelse att shoppa inne hos dem. Service är freakin’ allt. Även fast jag testade massvis med klockor, flera gånger om så fick de aldrig mig att känna mig jobbig eller i vägen (och tro mig, jobbig var jag). Till slut föll det på denna datejust men jag har beställt en vit urtavla, den borde komma om någon vecka då ska ni få se på det färdiga resultatet.

De säljer både nya och begagnade klockor vill ni kika på deras sajt så finns den här.
Jag är så glad för min 30årspresent jag fick av mamma.

rolex

IMG_2626

P1200509

rolex

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vilken storlek tog du på urtavlan? 31mm eller 36mm?

  Felicia 2016-01-30 21:00:41
  Svara
 • Jag har inte förstått vad du har fått alla pengar ifrån. Så mycket tjänar man inte som bloggare.

  sanna 2016-01-28 17:55:31
  Svara
 • Fin! Vad kostar en sån?

  Julia 2016-01-28 17:38:51
  Svara
 • Superfin och klassisk. En klocka som du kommer att kunna använda hela livet 🙂

  Lina - jobbar hårt för en glamourösare vardag 2016-01-28 14:24:51 http://Linanilsson.se
  Svara
 • Fin! Köpte du den ny eller begagnad?

  Alexandra 2016-01-28 13:06:31
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che