Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nytt år, nya mål.

Igår körde jag min första träningen med Matilda (på Sats Stureplan) igen. Det var tungt och hårt och inte alls KUL som jag minns det. Men jag vet också att man behöver ett par gånger för att komma igång. Idag var det lite roligare för idag hade jag mitt nya linne på mig. Älskar verkligen denna trend bland träningskläder just nu. Många har influenser från yogan som kommit att bli något jag håller kärt i hjärtat. ska berätta hur jag ser på yogan nu när jag är hemma i ett annat inlägg.

   Gina Tricot – Träningsbh
Hunkemöller – Linne
Adidas – Byxor
Adidas – Skor

 PS. Jag har ju aldrig använt klocka förut, så har en fråga till er. Tränar man i klocka? Är inte jättebekväm med att ta av den och lämna den i skåpet? Den stör mig dock inte under träningen (hittills). Hur gör ni? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • tar alltid av mig min klocka! svetten ( o saltet) lägger sig alltid i detaljerna i klockan o är svåra o få bort annars. jag skulle rekommendera o ta a den eller lämna den hemma/på kontoret 🙂

  Kristina 2016-01-29 09:19:59
  Svara
 • Tyvärr finns väl risken att någon snor vattenflaskan om du tittar bort en sekund. Folk som inte kan skilja på mitt och ditt kommer se att du har något i en väska på flaskan och finns chansen, ta den. Jag har aldrig med mig värdesaker till gymmet, vill inte ens ha plånboken med mig utan lämnar allt hemma. Kolla om ditt gym inte har såna små värdeskåp vid receptionen kanske?

  Stephanie 2016-01-29 08:37:00 http://www.stephaniehak.com
  Svara
 • http://www.smartasaker.se/sv/artiklar/bob-bag-on-bottle-.html
  bag on bottle. En miniväska man kan sätta på vattenflaskan, brukar själv ha min klocka, nycklar etc där i som jag ej vill lägga i skåpet 🙂

  therese 2016-01-28 18:47:48
  Svara
 • Jag hade lagt den i skåpet alternativt haft min träningsväska med mig i själva gymmet vilket jag har ibland. Om du bara ska till gymmet, och inte åker via jobb eller liknande är det ju lika bra att lämna den hemma 🙂

  Sara Kylhed 2016-01-28 17:27:12 http://www.nouw.com/sarakylhed
  Svara
 • Jag vet inte om det gör något om du tränar med den, men jag hade inte heller känt mig bekväm med att lämna den i skåpet. Går det inte att sätta något runt din vattenflaska där du kan hänga fast klockan till exempel? Så har du den ändå med dig 🙂

  Josefine 2016-01-28 16:31:00
  Svara
 • Nej träna inte med klocka! Kram

  A 2016-01-28 15:56:28
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!