Grattis min bästa vän, Dasha

Idag åkte jag ut till Värmdö med Cissi, Becca och deras ungar för att fira Becca. Hon fyllde år i julas (24e december) men då var vi på olika sidor av detta jordklot och sedan har det inte riktigt blivit av. 

Men nu nattar mammorna ungarna och jag fixar med charkisar och bubbel. Egentligen skulle jag och Cissi ta på oss det glittrigaste vi ägde och köra en TA-TA när ungarna lagt sig men från ingenstans kommer Lessi å Sienna ut från sovrummet med mina glittriga klänningar upp och ner och skriker ”HJÄLP OSS PÅ MED DESSA”. Jag och Cissi kollar på varann och Becca brister ut i garv. Så roligt med barn (!). 

Puss på er. Hoppas ni har en urhärlig helg. 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!