High fucking standards

hotellet

Ni som följer mig på Twitter (dondasha) vet att jag haft nedräkning på alla hjärtans dag sen ungefär sex månader tillbaka. Nu är det lite mindre än en vecka kvar. På lördagen ska jag på hemmafest hos Per & Erica. Men efter det ska jag på Hotellets fest! Det är min gamla kompis Jerry som köpt den krogen och så var han på min alla hjärtans dag fest för några år sedan, ni minns den jag hade hemma och där alla inbjudna fick ta med någon av det motsatta könet som de inte var intresserade av? Hehe, det var en riktigt kul fest. Nu frågade Jerry ifall han fick låna världens roligaste koncept och det är klart han fick det. Jag har ju själv snott det från Sex and The City.

Ses vi där?! Kom igen all the single ladies. Nu dansar vi bort lördagen ihop.

hotellet

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • We always follow your beautiful content, I look forward to the continuation. watch live racing

  pba live streaming free 2023-07-07 10:57:28 https://freehorseracingtv.com/live2/pba-live/
  Svara
 • Så roligt koncept! När jag var singel anordnade jag och en kompis en singelmiddag på alla hjärtans. Vi bjöd in massa singlar vi kände till middag och alla fick rosor. Väldigt kul! Alla hjärtans behöver ju inte vara en plåga för att man är singel. Det finns ju alltid någon man kan uppskatta lite extra.

  Lina - jobbar hårt för en glamourösare vardag 2016-02-08 20:22:14 http://Linanilsson.se
  Svara
 • Åh vad kul med hemmafest 😀

  Erika, Sambo, New York 2016-02-08 14:32:22 http://erikalindgren.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!